Regija
U SRIJEDU 2. TAMBURA GRB FEST

Za vrhunsku glazbenu večer deset izvođača
Objavljeno 21. listopada, 2019.
BELIŠĆE - U organizaciji Grada Belišća i Gradskog radija Belišće, u srijedu, 23. listopada, s početkom u 20 sati u nastavno-sportskoj dvorani održat će se drugi festival Tambura GRB fest 2019. Belišćanskoj publici predstavit će se neki od najznačajnijih domaćih predstavnika tamburaške glazbe kao što su Najbolji hrvatski tamburaši, Ravnica, Džentlmeni, Fijaker, Kočije, MVS Bećarine, Boris Ćiro Gašparac, Viktorija Kulišić-Đenka, Stjepan Jeršek-Štef te kao poseban gost Jacques Houdek.Program će voditi Goran Ivanović Lac, a ulazak je za sve posjetitelje besplatan.

Jučer je u prostorima gradske uprave održana konferencija za novinare, na kojoj su o tom događaju, koji je prošle godine premijerno belišćansku dvoranu ispunio do posljednjeg mjesta, govorili zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, glavni urednik Gradskog radija Belišće Željko Lončarić Žec te voditelj marketinga tvrtke Bel-Press Belišće Renato Lukić.

Rekavši kako je organizacija GRB festa za Belišće bila pun pogodak, Varžić je poručio da je riječ o festivalu koji jedinstven jer svaki od izvođača sam bira repertoar koji izvodi, a Lončarić je poručio da su, potaknuti iskustvima iz prošle godine, sada izabrali manji broj izvođača, odnosno njih deset, kako bi se uspjeli vremenski uklopiti. Događaj prati i značajan broj sponzora i pokrovitelja, koje je predstavio Renato Lukić. L.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike