Regija
DAN MJESTA OBILJEŽILI STRELJAČKIM TURNIROM

Najuspješniji Mrva i UHDDR Slatina
Objavljeno 17. listopada, 2019.
GORNJI MIHOLJAC - Dan mjesta Gornjeg Miholjca i blagdan sv. Terezije Avilske Streljački klub Miholjac obilježio je organiziranjem streljačkog turnira zračnom puškom. Na turniru su sudjelovala 23 pojedinca i pet ekipa.


Najuspješniji bili su Erik Mrva iz Streljačke škole Miholjac, Leon Petak među kadetima, Gabrijela Gerenčir među juniorima, a Antonio Mrva od seniora. U kategoriji branitelja najuspješniji bio je Josip Podboj, a najbolji rezultat među veteranima ostvario je Stjepan Krahulec. Ukupno najuspješniji pojedinac bio je Antonio Mrva, na drugo mjesto plasirao se Stjepan Krahulec, a treće je zauzeo Renato Kolinger.


Ekipno prvo mjesto osvojio je Gradski odbor UHDDR-a Slatina, druga je bila Udruga HVIDR-a Slatina, treća Streljačka škola Miholjac, na četvrto mjesto plasirao se Klub hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Nova Bukovica, a peti je bio Temeljni ogranak UHDDR-a Gornji Miholjac.
Pehare i medalje najuspješnijim ekipama i pojedincima uručili su predsjednik Mjesnog odbora Gornji Miholjac Željko Kolinger i predsjednik Streljačkog kluba Miholjac Josip Kovačić, koji je i sudio turnir. Na ovom turniru Ivan Knežević ispucao je kategoriju Dobar strijelac. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike