TvObzor
NOVA TV: ZVIJEZDE POD HIPNOZOM

Pregršt zabave u jedinstvenom TV showu
Objavljeno 18. listopada, 2019.
Koncept emisije je takav da voditelji, Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković, u studiju showa jednom tjedno ugoste zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze

Zabavni show ‘’Zvijezde pod hipnozom’’ ove subote stiže na Novu TV. Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije, i to sve pod – hipnozom.

Koncept emisije je takav da voditelji, Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković, u studiju showa jednom tjedno ugoste zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze. Ova jedinstvena emisija povest će hipnotizirane javnosti poznate osobe kroz ludo putovanje prepuno zabave i za njih i za sve gledatelje. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, na mjestu gdje neće znati što ih je snašlo, i to sve pred kamerama ovog zabavnog showa. U emisijama ćemo vidjeti prethodno snimljene skečeve koji se izmjenjuju s hipnozama uživo na samoj pozornici u studiju, gdje će zvijezde, upravo tijekom emisije, imati priliku prvi put pogledati se u hipnotiziranom stanju.

“Ono što će gledatelji vidjeti u showu je scenska hipnoza - scenski prikaz moći sugestije u kojemu je bitno da se sama osoba osjeća dobro, a da je publika jednako zabavljena. Osobe koje su otvorene prema hipnozi zapravo su pozitivne, zabavne i kreativne, a osobe koje se teže prepuštaju hipnozi one su koje više analiziraju i racionaliziraju”, otkriva Timoteo Crnković. Bitno je naglasiti da ovaj show niti dokazuje niti opovrgava moći hipnoze te da će ovaj fenomen uvijek biti podvrgnut sudu cinika i nevjernika. No upravo ćemo uz pomoć hipnotizera vidjeti niz poznatih osoba kakve nismo nikada do sada imali priliku vidjeti. Ovo je show koji donosi niz zabavnih, smiješnih, neobičnih i iznenađujućih situacija kroz koje će prolaziti sudionici ovog izazova te će se zajedno s gledateljima zabaviti gledajući kako su ih svladali. Hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani ili se među našim zvijezdama krije i netko tko je jednostavno nedovoljno otvoren da se nađe u stanju hipnoze tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – sedam zvijezda po emisiji bit će gosti showa ‘’Zvijezde pod hipnozom’’. Emisija će, osim samih ‘’zvijezda pod hipnozom’’, iz tjedna u tjedan ugostiti i druge predstavnike društvenog života - glumce, sportaše, glazbenice i druge koji će iz prve ruke dati svoj osvrt na hipnozu. Hoće li se i oni podvrgnuti istoj ili će iz studija showa ipak izaći kao skeptici i nevjernici, tek ćemo vidjeti.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

VLADO SIMCICH VAVA, GITARIST I AUTOR GRUPE TURISTI

Najviše mi nedostaje ono zbog čega i jesam živ - svirka

ANTONIA DORA & ALEN ĐURAS: DA TI USNE SLIJEDIM

Duetom pričaju prekrasnu ljubavnu priču

DO KRAJA SVIBNJA NA HBO GO-U

Pravi je trenutak za Marvel maraton

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana