TvObzor
ČUVAJ ME BOŽE

Kruna suradnje Davida Temelkova i Miroslava Rusa
Objavljeno 18. listopada, 2019.

Do sada zapažena suradnja Miroslava Rusa i Davida Temelkova nosi u sebi neku posebnost s kojom su stigli i do novog singla. "Čuvaj me Bože" pjesma je za koju Rus kaže kako je jedna od najboljih koje je napravio u svom autorskom opusu. Skladba koja nastavlja niz njihovih uspješnica "Dišem za nas", "Bila je bolja", "Sve je prolazno osim tvoje ljubavi", "Svijet se promijenio", "Balerina od stakla", "Ljubavi" i "Ljubav na daljinu", zasigurno neće razočarati brojne obožavatelje mladića koji je svojim talentom, ali i predanim radom postao jedan od predvodnika nove scene.

"David Temelkov autorski me je privukao svojom posebnošću, glasom kakav se rijetko čuje i iskustvom koje je već donio sa sobom. Raditi s njim pravo je zadovoljstvo, a pjesma koju sada prezentiramo po meni je jedna od mojih najboljih ikada. Nadam se kako će urednici prepoznati pjesmu i dati joj prostor u eteru koji ona zaslužuje kako bi pronašla put do publike", istaknuo je ovom prigodom Rus.

"Čuvaj me Bože" iznad svega je najavna pjesma albuma prvijenca koji će udariti završni pečat na neosporno uspješnu suradnju Davida i Rusa, a koja je rezultirala brojnim hitovima. Na sve se savršeno nadovezao i videospot koji je dijelom sniman u ruskom Sankt Peterburgu.

“Ovo je zapravo pjesma s kojom smo se prvi put upoznali Rus i ja, autorsko-pjevački, a koja je započela jednu lijepu suradnju. Iskrena i čista kao anđeoska suza, pjesma koja je izvan svakodnevice, koja je mali životni putokaz, molitva prije svega. Nadam se kako će pronaći svoj put do svake iskrene duše, do svakog čistog srca! Radujem se što za nepunih mjesec dana izlazi moj album, a ova ga pjesma ujedno i najavljuje. Hvala publici, zapravo svima vama koji ste moj oslonac, vjetar u leđa, moja inspiracija, jer bez publike pjevač je kao brod bez mora”, istaknuo je David.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

LEGENDARNA PJESMA UZ TAMBURICU

Slavonci obradili Olivera!