Tehno
UBER COMFORT

U Zagrebu predstavljena usluga s opcijom vožnje bez razgovora
Objavljeno 18. listopada, 2019.
U sklopu usluge Comfort korisnici u Zagrebu prvi će u Europi imati opciju korisničkih preferencija, što znači da će unutar aplikacije putnici vozaču unaprijed moći napomenuti žele li vožnju bez razgovora te preferiraju li višu ili nižu temperaturu unutar vozila. Uber Comfort namijenjen je korisnicima kojima je potrebna usluga prijevoza u vozilima više klase s vozačima koji imaju minimalno 250 odrađenih vožnji te prosječnu ocjenu iznad 4,9. Opcija će im biti na raspolaganju nakon što izaberu Comfort uslugu i postave odredište, prije finalne potvrde vožnje. Minimalan iznos za vožnju s Comfort uslugom je 17 kuna, naknada za start je 8 kn, cijena po minuti 0,80 kn, a naknada za kilometar iznosi 4,60 kn.

„Širenjem postojeće ponude u Zagrebu zadovoljit ćemo specifične potrebe korisnika u zračnoj luci, koji često imaju višak prtljage, korisnika koji žele vozila više klase, ali i onih koji žele vožnju bez razgovora“, istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Druga usluga, Uber XL, namijenjena je korisnicima koji putuju u grupama i kojima je potrebno do šest mjesta. Korisnicima se na taj način omogućuje da umjesto narudžbe dviju X usluge, jednostavno odaberu Uber XL, što im je u konačnici financijski isplativije. Kod Ubera XL minimalan iznos vožnje je 20 kuna, naknada za start 10 kuna, cijena po minuti 1,10, a po kilometru 6 kuna. M.R.

Najčitanije iz rubrike