Regija
PRIZNANJE ZA SUDJELOVANJE NA VINKOVAČKIM JESENIMA

Zahvalnice obrtnicima sa Sokaka
Objavljeno 17. listopada, 2019.
VINKOVCI

Na ovogodišnjim 54. Vinkovačkim jesenima centralno mjesto svih zbivanja bio je, sada već nadaleko poznat, Slavonski sokak, na kojemu je održan tradicionalni Gospodarski sajam te raznolika ponuda ugostiteljskih objekata. Svima njima koji su pridonijeli da Slavonski sokak bude mjesto okupljanja posjetitelja 54. Vinkovačkih jeseni gradonačelnik Ivan Bosančić uručio je zahvalnice.

- Većina gostiju koja je u vrijeme Vinkovačkih jeseni bila u Vinkovcima, posjetila je Slavonski sokak, koji je i ove godine bio ispunjen raznim sadržajem. Slavonski sokak novost je unatrag par godina, no jako je dobro prihvaćen, tako da se sve više obrtnika javlja da osigura svoje mjesto na Slavonskom sokaku. Drago nam je da iz godine u godinu imamo sve više obrtnika koji se natječu za prostor. Svake se godine prezentiraju razni obrti, a prema povratnim informacijama, svi su zadovoljni. Ono što moram istaknuti, Slavonski je sokak prepoznalo Ministarstvo gospodarstva, koje nam pomaže u organizaciji, tako da je Slavonski sokak postao neizostavni dio Vinkovačkih jeseni. Nama je želja da svake godine okupimo sve više tradicijskih obrta i autohtonih proizvoda - rekao je vinkovački gradonačelnik.

Među onima koji su dobili zahvalnice bila je Anita Komesarović, obrt ‘‘Domaća radinost‘‘, koja je istaknula da joj sudjelovanje na Slavonskom sokaku mnogo znači jer proizvodi brže nađu put prema kupcu. M.K.

Mario Kokaj
Možda ste propustili...

UMJETNICI LIKOVNE UDRUGE BEL-ART POKAZALI VELIKO SRCE

Slikarska djela za belomanastirske umirovljenike

SLATINSKI EUGENIJALCI - OSKAROVCI

Gala Brunović je najučenica škole

OBITELJ MATAJIĆ INOVATIVNA I USPJEŠNA

Tjestenina s bučom, konopljom, ciklom...

Najčitanije iz rubrike