Regija
NATJEČAJ OTVOREN DO 29. LISTOPADA

Za našičke studente
trideset stipendija, od
čega 5 za one najbolje
Objavljeno 16. listopada, 2019.
NAŠICE

Grad Našice raspisao je natječaj za dodjelu stipendije Grada Našica studentima za studijsku godinu 2019./2020. koji je otvoren do 29. listopada 2019. Ukupno će biti dodijeljeno 30 stipendija studentima s područja Grada Našica, od toga pet stipendija za izvrsnost u visini od 1000 kuna mjesečno i 25 općih stipendija u iznosu od 800 kuna mjesečno.

- Stipendijama za izvrsnost želimo potaknuti sve izvrsne studente da marljivo nastave i uvijek budu najbolji. Želim skrenuti pažnju da na ovaj natječaj pozivamo sve studente kako bismo im pomogli tijekom njihova studiranja. Ovo je samo jedna u nizu mjera kojima pomažemo mladima, a uvjeren sam da ćemo na ovaj način pomoći i studentima koji su u teškom imovinskom stanju. Vjerujem da će naši studenti po završetku svoga školovanja radno mjesto pronaći upravo u našem gradu kako bi zajedno podizali razinu i obrazovanja i znanja - rekao je gradonačelnik Josip Miletić i poželio svim studentima puno uspjeha u ovoj studijskoj godini.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti sa stalnim prebivalištem na području Našica, i to studenti prve godine studija čiji je prosjek ocjena svih razreda srednje škole najmanje 3,00 ili studenti viših godina čiji je prosjek najmanje 3,00 ili u slučaju stipendije koja se dodjeljuje za izvrsnost najmanje 4,50. I.Ć.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike