Mozaik
KONCERT PRIGODOM 20. ROĐENDANA DVORANE

Goran Bare i Majke u Tvornici 24. studenoga
Objavljeno 15. listopada, 2019.
Veliki Goran Bare i njegove Majke stižu u Tvornicu kulture 24. studenoga na poseban nedjeljni koncert prigodom 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj. Za mnoge najveći rock-pjesnik ovih prostora, vraća se za kraj godine u Tvornicu kulture, koncertni prostor koji je punio bezbroj puta i snimio čak dva live albuma ("Unplugged" i "Majke u Tvornici"). Ovaj će put Bare i njegov bend uveličati obilježavanje 20 godina Tvornice koncertom koji pada u nedjelju pa će time i cijeli timing biti prilagođen. Vrata dvorane otvoriti će se, naime, u 19 sati, a koncert početi u 20 sati.

Protekla godina bila je jedna od najuspješnijih u Baretovoj karijeri. Osim izuzetno hvaljenog albuma "Nuspojave", prvi put je solo nastupio na stadionu Šalata napunivši ga do posljednjeg mjesta, što samo rijetkima uspije. Koncert u Tvornici vratit će ga sa stadiona u dvoranu, a set-lista sadržavat će sve najvažnije hitove iz prebogatog repertoara – od "Budi ponosan", "Mene ne zanima", "Mršavi pas", "Fantastična vatra", "Krvarim od dosade", "Put ka sreći", "A ti još plačeš", "Vrijeme je da se krene", "Grešnik", "Teške boje", "Dobro se osjećam", "Iz sve snage" do novijih "Ljubav krvari", "Skarabej Go-Go" i "To nije igra".

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 kuna u pretprodaji, odnosno 120 kuna na dan koncerta. U ponudi su i VIP ulaznice po 130 kuna u pretprodaji te 150 kuna na dan koncerta. Službena prodajna mjesta: www.entrio.hr. T.K.
Možda ste propustili...

DRUŠTVENA KRONIKA U HNK OSIJEK

Domjenak nakon premijere Kneginje čardaša

REVIJA NORVEŠKOG FILMA U URANIJI

Iz Norveške stiglo sedam hit-filmova

GLUMICA ĆE RODITI KĆER

Sementa Rajhard očekuje prinovu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MASSIMO UOČI KONCERATA U SLAVONSKOM BRODU I OSIJEKU

Puno dugujem “Vještini”, koja me vratila na scenu

2

NOMINACIJA ZA ZAVRŠJE

Istarski gradić u top 10 najboljih filmskih lokacija

3

OVE SUBOTE, 16. STUDENOGA, U KINU URANIA

Osječka premijera filma “Tusta”