Novosti
SLIŠKO I PETRAČ

Potukli se zbog parkinga?
Objavljeno 14. listopada, 2019.
Vjeko Sliško (29) sam se u ponedjeljak ujutro predao policiji nakon subotnjeg sukoba s Hrvojem Petračem. Njegov odvjetnik tvrdi da nije kriv. U iznošenju obrane je rekao da je Petrač prvi počeo time što ga je udario te da su se porječkali oko parkinga. Ponovio je i da je to da nije povezano sa starim sukobom.


Glavni ravnatelj policije Nikola Milina izjavio je u ponedjeljak da je muškarac kojega se dovodi u vezu s napadom na Hrvoja Petrača ispred hotela Esplanade otprije poznat policiji i dodao da se provodi istraživanje, nakon čega će policija podnijeti odgovarajuće prijave. Upitan za motiv napada, Milina je odgovorio kako bi bilo neozbiljno odmah reći o čemu se radi dok traju razgovori i istraživanje. Na novinarski upit hoće li policija pokretati prekršajnu prijavu protiv Petrača zbog nepropisnog parkiranja ispred hotela gdje je napadnut, Milina je rekao da će kolege iz zagrebačke policijske uprave sveobuhvatno provjeriti sve okolnosti tog događaja i ako bude bilo kakvih kažnjivih ponašanja prekršajne ili kaznene problematike, to će i procesuirati.


Glasnogovornica zagrebačke policije Marija Goatti izjavila je da se radi o sukobu dvojice muškaraca koji je rezultirao teškim ozljeđivanjem 64-godišnjaka, a ne o planiranom obračunu.
Vjeko Sliško sin je Marka Sliška, ubijenog 2003. i nećak Vjeke Sliška, ubijenog 2002. H/D.Pav.
Najčitanije iz rubrike