Osijek
BAGERI U OPATIJSKOJ ULICI

Opsežna sanacija asfalta
Objavljeno 15. listopada, 2019.
Prije otprilike tri tjedna asfalt u Opatijskoj ulici kraj Konzuma počeo je propadati, a kad se rupa “otvorila”, postavljen je znak upozorenja za vozače. Prvog dana ovoga tjedna započela je sanacija, što je, kako su građani mogli primijetiti, rezultiralo raskopavanjem veće dimenzije asfalta.

- I bolje da je tako nego da se samo zakrpa rupa i potom ponovo propadne. Nadam se da će sad biti trajno sve u redu jer ovuda prolaze automobili iz četiri smjera, a rupa je nastala gotovo pred raskrižjem. Također, tu su i autobusi koji prolaze u oba smjera - prokomentirao je sugrađanin iz Opatijske ulice, gdje je, zbog spomenutih radova, preusmjeren promet oko Konzuma i bit će tako vjerojatno sve dok radovi potpuno ne završe.

Zadovoljan početkom radova je i predsjednik GČ Jug 2 Igor Pandžić, koji kaže kako je ranije podnesen zahtjev za sanacijom inače vrlo prometnog dijela Opatijske ulice. I to nije sve, jer ulegnuće se već duže vrijeme stvara i na raskrižju Opatijske i Srijemske ulice, zbog čega je pogotovo otežan prolaz autobusima koji onuda prometuju.

- Opet ćemo uputiti Gradu zahtjev da se to sanira jer je to raskrižje zapravo na Jugu 2 jedno od najprometnijih. Ako bude trebalo, ponudit ćemo i mi dio sredstava i želimo da se taj asfalt sanira što prije kako bi se prevenirale neke moguće neželjene posljedice - upozorio je Pandžić. M. Mihelić
Možda ste propustili...

U HNK-U ODRŽAN PRIGODNI PROGRAM

“Vukovar - od priče do razgovora”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DVOSTRUKA TRAGEDIJA OBITELJI SLUKAN

Zvonimir preminuo, no gradnja kuće neće stati

2

PRODAJA STANOVA U VLASNIŠTVU DRŽAVE

Za 30-ak kvadrata samo 20 tisuća kuna

3

GRAD KONAČNO ODLUČIO

Advent se vraća u Tvrđu