Novosti
OPOZVANA IZVRŠNA DIREKTORICA

Weber više nije u upravi Fortenove
Objavljeno 14. listopada, 2019.
Upravni odbor Fortenova grupe opozvao je Irenu Weber s mjesta izvršne direktorice u toj grupi te Weber prestaje obnašati dužnosti u Fortenova grupi, izvijestili su u ponedjeljak iz Fortenove u objavi o promjeni u izvršnoj upravi. U priopćenju se ne iznose razlozi opoziva Irene Weber.


Glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško u priopćenju je zahvalio Weber na iznimnom doprinosu koji je dala postizanju nagodbe vjerovnika Agrokora i formiranju Fortenova grupe, kao zamjenica izvanrednog povjerenika i kao izvršna direktorica u novoj kompaniji. "Irena Weber je podnijela velik dio tereta izuzetno teškog procesa zaključenja postupka izvanredne uprave u Agrokoru te je znatno pridonijela njegovu uspjehu. Također, odigrala je važnu ulogu u ustroju i organizaciji Fortenova grupe. Na tome joj u svoje osobno ime, kao i u ime svih ključnih dionika iskreno zahvaljujem, a u ime Upravnog odbora želim joj puno uspjeha u daljnjem radu", izjavio je Peruško.
Inače, Irena Weber je od početka travnja, od kada je počela i djelovati Fortneova grupa koja je preuzela poslovanje Agrokor grupe, bila izvršna direktorica u Fortenova grupi. Weber, pak, i nadalje ostaje zamjenica izvanrednog povjerenika Agrokora, poziciji na koju ju je krajem veljače prošle godine imenovao Trgovački sud na prijedlog Vlade. H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRIJAVLJENO 125 RAZLIČITIH INCIDENATA

Slučajevi nasilja u školama ne evidentiraju se pravilno

2

ZABRANA UVOZA VOĆA S TRAGOVIMA KLORPIRIFOSA

Hrvatska treba zbrinuti sve zalihe opasnog insekticida, najštetnijeg za zdravlje djece

3

SLATKA UMJETNOST SILVIJE NEKIĆ

Svaka njezina slastica nosi osobnu poruku