Sport
NAŠICE

Firmino i Pavlović zabijali po dva puta za podjelu bodova
Objavljeno 14. listopada, 2019.
Lokalni derbi NAŠK-a i Vihora završio je bez pobjednika. Poveli su Našičani već u četvrtoj minuti, nakon što je u kaznenom prostoru Čaušić srušio Vučemilovića, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Firmino. Nadali su se domaćini i drugom kaznenom udarcu nakon što je u šesnaestercu srušen Firmino, no sudac Škobić procijenio je drugačije. Gosti su izjednačili nakon Dinjarevog kornera, vratar Mikšić loptu je izbio točno na glavu Pavlovića koji je pokaza svoje realizatorske sposobnosti. Do odmora je Vihor bio bolja momčad, Dinjar je zatresao desnu vratnicu, a pred sam kraj i greda je spasila Našičane.

U 58. minuti gosti su ipak stigli do vodstva, lopta je ubačena s desne strane, a Pavlović je nadskočio Hećimovića i pogodio lijevi kut našičkog gola. Trebalo je vremena domaćinu da se oporavi, polako se razigrava brzi i neugodni mladi Tomić i upravo je nakon njegovog prodora NAŠK stigao do izjednačenja. Tomić je prošao po desnoj strani i uputio oštru loptu u peterac, gdje je najprisebniji bio Firmino. Zadnjih deset minuta obje su ekipe pokušavale doći i do preostala dva boda, no konačni je rezultat možda i najrealniji ishod onog što se događalo na gradskom stadionu u Našicama. S.S.
NAŠK       2 (1)

Vihor       2 (1)

NAŠICE – Gradski stadion. Gledatelja: 300. Sudac: Antonio Škobić (Osijek) 7. Strijelci: 1:0 Firmino (4-11m), 1:1 Pavlović (19), 1:2 Pavlović (58), 2.2 Firmino (80). Žuti kartoni: Rukavina (NAŠK), Purgar, Kuburić, Ferenčak, Čaušić, M. Kubala (Vihor).

NAŠK: Mikšić 6, Butković 6, Lukačić 6, Libong 6, Tomić 7, Firmino 7,5, Gašparić 7, Mađaš 7, Vučemilović 6, Hećimović 6,5, Rukavina 6,5.

VIHOR: Banović 6, Purgar 6, Kuburić 6,5, Kasač 6,5 (od 61,Stranatić -), Ferenčak 6, Pavlović 7,5, Dinjar 7, S. Kubala 6 (od 46. M. Kubala 6), Šulava 6, Drahotuski 6 (od 46. Vratković 6), Čaušić 6,5.

IGRAČ UTAKMICE: DOS ANJOS ALEF FIRMINO (NAŠK)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike