Regija
DJEČJI VRTIĆ SUNCOKRET

Mali „suncokreti“ zaslužuju „ljubav prije svega“!
Objavljeno 12. listopada, 2019.

SLATINA - Cijeloga proteklog tjedna u Dječjem vrtiću Suncokret mališani su obilježavali Dječji tjedan uz moto „Ljubav djeci prije svega“. Njihove tete i ravnatzeljica Snježana Dupan Lovrić organizirali su mnoštvo raznolikih i zanimljivih aktivnosti.


U suradnji s Društvom Naša djeca u gradskom je Parku 136. slatinske brigade održano zanimljivo crtanje kredama po asfaltu, mali „suncokreti“ družili su se s vatrogascima i njihovom maskotom Dabrom Virkom u slatinskoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi, posjetili su prijatelje u Područnom odjelu u Mikleušu, u vrtiću su ih posjetile djelatnice frizerskog salona F1-Fashion, a u suradnji s roditeljima održali su kreativnu radionicu.


Družili su se mališani i sa slatinskim gradonačelnikom Denisom Ostrošićem, koji je povodom Dječjeg tjedna ugostio predstavnike svih slatinskih osnovnih škola i vrtića. „Provedbom ovih društveno-zabavnih aktivnosti Dječji vrtić Suncokret pridružio se tradicionalnoj nacionalnoj akciji posvećenoj djeci, koja se održava svake godine prvoga punog tjedna u mjesecu listopadu u suradnji s Društvom Naša djeca. Cilj ove akcije je usmjeravanje pozornosti javnosti na brigu o djeci, poticanje volonterskog, društvenog i stručnog rada odraslih s djecom te aktivno sudjelovanje djece u aktivnostima lokalne zajednice,“ kaže ravnateljica Snježana Dupan Lovrić.
Grad Slatina od ove godine nosi titulu „Grad prijatelj djece“, a Dječji vrtić Suncokret aktivni je sudionik u svim gradskim aktivnostima s djecom i za djecu.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

POST FESTUM PARLAMENTARNIH IZBORA

Orahovački HDZ prvi je put pobijedio nakon 2007.

ŽUPANIJA LIDER PO IZDVAJANJU

Za obitelj i djecu 10 eura po stanovniku

Najčitanije iz rubrike