Sport
TREĆA HNL ISTOK

Prva Slavonija u Požegi čeka Belišćane
Objavljeno 12. listopada, 2019.
Zgusnuto je u gornjem dijelu tablice Treće HNL istok. Vodeća trojka ima 16 bodova, prate ju četiri kluba sa samo bodom manje, a to govori da je liga dosta izjednačena i neizvjesna. Samo jedan poraz može donijeti strmoglavi pad, to se najbolje vidi na primjeru Kutjeva koje je dugo bilo lider, a onda nakon poraza u Ivankovu palo na šesto mjesto.


Deveta dionica donosi nekoliko zanimljivih susreta, a epitet derbija ima onaj u Požegi gdje prva Slavonija dočekuje trećeplasirano Belišće. Momčad Davora Rupnika nakon poraza u Čepinu traži povratak na pobjedničke staze, a ne bi bila nezadovoljna kada bi u Požegi bilo što uzela. Drugoplasirana i neporažena Marsonia odlazi u Đakovo, na čiju će klupu, ali tek od početka sljedećeg tjedna zasjesti novi trener Hrvoje Bušić. Vjerojatno najlakši posao u ovom kolu imat će zahuktali Bedem koji gostuje kod Vukovara 1991, momčadi koja do sada nije osvojila ni jedan bod. Kraj čepinske Uljare nikome nije lako osvojiti bod, a to će pokušati u nedjelju napraviti Slavija, iza koje su četiri utakmice bez poraza. Vrlo zanimljivo moglo bi biti i u susjedskom derbiju u kojemu NAŠK dočekuje Vihor
Parovi 9. kola: Vukovar 1991 - Bedem, Đakovo CRO - Marsonia, NAŠK - Vihor, Oriolik - Graničar, Slavonija - Belišće, Sloga NG - Vuteks-Sloga (subota); Kutjevo - Zrinski, Čepin - Slavija (nedjelja). Sve utakmice počinju u 15 sati. A. G.
Možda ste propustili...

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

Najčitanije iz rubrike