Sport
NK ĐAKOVO CROATIA

Nakon Milardovića na klupi Bušić
Objavljeno 11. listopada, 2019.
Nogometaši Đakovo Croatije u subotu na svom travnjaku u sklopu 9. kola Treće HNL "Istok" dočekuju brodsku Marsoniju, a s klupe će domaćina voditi stručni stožer na čelu s Bojanom Stjevićem, uz pomoćnike Filipa Ivića i Tihomira Češnika. No već od ponedjeljka, 14. listopada, Đakovčani će imati novog šefa struke, Uprava je objavila kako je sve dogovoreno i momčad preuzima Hrvoje Bušić. Imenovanjem Bušića Đakovčani su riješili pitanje trenera, bez kojega su ostali nakon sedme trećeligaške dionice, kada je ostavku podnio Josip Milardović. Milardović je otišao, a zamijenit će ga Bušić, koji je bio trener i voditelj omladinskog pogona Cibalije, sjedio je na klupi županjskog Graničara, a skupljao je i iskustva u Kini.
Bušić na trenersko mjesto dolazi u ponedjeljak, a prije toga Đakovčane čeka vrlo težak ispit s neugodnom Marsonijom, momčadi koja ove sezone još nije doživjela poraz u trećeligaškom prvenstvu. I. Li.
Đakovo Croatia prošlo je kolo slavilo na jelisavačkoj "Koreji" protiv Vihora (2:4), a ta je pobjeda donijela veliku dozu samopouzdanja. Gostujuća pobjeda nad kvalitetnim suparnikom kao što je Vihor itekako vrijedi, ali Đakovčani su sad okrenuti dolasku Marsonije. Dobra vijest za domaćine je što se u momčad vraćaju požutjeli Bošković, Galičić i Župan, a pod upitnikom je nastup Burazina, zbog ozljede.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike