Tehno
U A1 HRVATSKA

Novi glavni direktor za financije
Objavljeno 11. listopada, 2019.
Goran Manestar od ovoga je mjeseca član Uprave te glavni direktor za financije u A1 Hrvatska, a istu će poziciju obnašati i za klaster Hrvatska i Makedonija, dosadašnji član Uprave Johannes Kandera preuzeo je novu funkciju unutar A1 Telekom Austria Grupe kao glavni direktor za financije bjeloruske podružnice.

„Jako mi je drago što se Goran odlučio pridružiti našem timu. Vjerujem da će njegovo bogato iskustvo u upravljanju financijama u međunarodnom okruženju dodatno pridonijeti unaprjeđenju procesa u kompaniji, kako u financijskom sektoru, tako i na svim drugim razinama. Nastavit ćemo zajednički oblikovati A1 Hrvatska kao agilnu i modernu kompaniju, usmjerenu na pružanje najboljeg korisničkog iskustva“, izjavio je Jiří Dvorjančansky, predsjednik Uprave A1 Hrvatska.

Goran Manestar karijeru je počeo 2000. godine u Unilever grupi, gdje kroz poslove u Odjelima kontrolinga i lanca opskrbe radi s regionalnim tržištima Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Nakon kraćeg iskustva u Erste banci, 2007. godine prelazi u Lactalis grupu, gdje radi na različitim izvršnim funkcijama u regiji Jugoistočne Europe, ponajviše u područjima izvoza i kontrolinga. Uz unaprjeđenje operativnih rezultata kompanija unutar Grupe, brojnih projekata i ulaganja, radi i na integraciji akvizicija na tom području. Od 2015. godine nastavlja međunarodnu karijeru u Francuskoj, gdje kao CFO divizije Lactalis Emerging markets, uz poslove izvoza, pokriva i mnogobrojna tržišta Azije, Afrike, Bliskog istoka, Indije te ZND zemalja. U A1 Hrvatska dolazi s pozicije globalnog direktora kontrolinga Lactalis grupe.

„Jako se veselim novoj prilici i novom radnom okruženju, osobito radu u digitalnoj i agilnoj kulturi kojoj je A1 Hrvatska jedan od začetnika, ali svakako predvodnik na domaćem tržištu. Veliko je zadovoljstvo doći u kompaniju s kontinuiranim kapitalnim investicijama u najmoderniju infrastrukturu, uz stabilan organski rast u ključnim tržišnim segmentima i s izuzetno kvalitetnim timom financijskih stručnjaka iz različitih područja“, izjavio je Manestar..M.R.
Nastavit će oblikovati A1 Hrvatska kao agilnu i modernu kompaniju
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike