TvObzor
TRI NOVE SERIJE

Treadstone, Limetown i Modern Love
Objavljeno 11. listopada, 2019.

Napokon je došlo ono hladnije vrijeme kad se jedva čekamo zavući pod dekicu i gledati serije. Znamo da ih ima uistinu previše da bi se sve mogle pohvatati, ali bolje da izbora ima nego da ga nema, zar ne?! U sljedećih sedam dana očekuju nas, redom, televizijski spin-off “Bourneovog identiteta”, dramska serija s elementima misterije snimljena prema podcastu i i romantičnu komediju utemeljenu na kolumnama NY Timesa.

Pripremio: Adrian ANDREJEK
TREADSTONE
Snimana u susjednoj Budimpešti, serija “Treadstone”, u kojoj ćemo pratiti izmišljeni tajni program CIA-e koji stvara superubojice i superšpijune koje smo gledali u filmovima serijala, nova je serija iz Bourneovog svijeta. Pratit ćemo agente koji su se ubacili na razna mjesta diljem svijeta i koje Agencija budi kako bi izvršili svoje smrtonosne misije. Tako u “Treadstoneu” zapravo pratimo negativce, ili bar one koji ‘posluju’ u sivim dijelovima našeg društva.



Uloge: Jeremy Irvine, Brian J. Smith, Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo-joo

Premijera: 15.10.

Mreža: USA Network

Epizoda: 10
LIMETOWN
Nastala prema istoimenom podcastu Zacka Akersa i Skipa Bronkieja serija će pratiti Liu Haddock, novinarku radija APR koja pokušava riješiti misterij nestanka 300 osoba iz neuroznanstvenog istraživačkog centra u Tennesseeju. “Limetown” je popularni podcast iz 2015. koji se vrlo brzo nakon svoje premijere popeo na prvo mjesto na iTunesu.



Uloge: Jessica Biel, Stanley Tucci, Marlee Matlin, Kelly Jenrette, John Beasley

Premijera: 16.10.

Mreža: Facebook Watch

Epizoda: 10
MODERN LOVE
Neobično prijateljstvo. Izgubljena ljubav ponovno pronađena. Brak na prekretnici. Spoj koji možda nije bio spoj. Nova očaravajuća serija “Moderna ljubav” zasnovana je na istoimenim kolumnama New York Timesa, točnije na kolumnama Terri Cheney o ženi s bipolarnim poremećajem koja se uči kako pronaći ljubav. Amazon je odlučio snimiti seriju umjesto filma, a u svakoj će epizodi u sat vremena predstaviti nekoliko ljubavnih veza i priča o ljudskoj povezanosti.



Uloge: Anne Hathaway, Tina Fey, Dev Patel, Caitlin McGee, John Slattery

Premijera: 18.10.

Mreža: Amazon

Epizoda: 8
Možda ste propustili...

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike