Regija
MJEŠTANI BELJEVINE POKAZALI VELIKO SRCE

Za malog su Marka skupili 20.666 kuna
Objavljeno 10. listopada, 2019.
BELJEVINA - Veliko srce pokazali su i mještani Beljevine, koji su nazočili humanitarnoj utakmici nogometnih klubova Zagorac iz Beljevine i Polet iz Bokšića radi prikupljanja sredstava za troškove liječenja četverogodišnjeg Marka Kuzolića iz Bokšića. Marku je prije tjedan dana dijagnosticirana akutna limfobastična leukemija i liječi se na Odjelu dječje hematologije KBC-a Rebro. Ekipa Zagorca je pred brojnom publikom pobijedila ekipu Poleta rezultatom 2:0, no svi sudionici utakmice složili su se da je pravi pobjednik Marko, za čije je liječenje skupljeno 20.666 kuna od ulaznica i donacija, kao i od prodaje jela i pića. Osim NK Zagorac i NK Polet, humanitarnu akciju, čiji je pokrovitelj Općina Đurđenovac, podržali su DVD Beljevina, KUD Zagorci te Lovačko društvo Vidra Beljevina. Uoči utakmice nogometašima Zagorca i Poleta donirane su nogometne lopte, dar Općine Đurđenovac.

Predsjednik NK Zagorac Danijel Brajnović zahvalio je svima koji su pomogli svojim novčanim prilogom Markovo liječenje. "Najbitnije je da nam mali Marko ozdravi i bude sa svojom obitelji. Vidjet ćemo kako će teći oporavak i ako bude potrebno, organizirat ćemo još humanitarnih akcija", naglasio je Brajnović.

Markov otac Darko Kuzolić rekao je kako će Markovo liječenje potrajati, a s njim je u Zagrebu majka Danijela. Njihove tri kćerke su kod kuće u Bokšiću. "Zahvaljujem svima koji su nam pomogli kroz ovu akciju", rekao je Darko Kuzolić. S. Fridl
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike