Osijek
STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U OSIJEKU

Za nove projekte 477.071 kuna
Objavljeno 10. listopada, 2019.
Senat Sveučilišta u Osijeku nakon provedenog žalbenog postupka usvojio je rezultate natječaja za studentske programe u 2019. Donesena je konačna odluka o raspodjeli planiranih sredstava - a kojom je 91 studentski projekt financiran s 477.071,93 kune.

Projekti su ove godine financirani iznosom od 300 do 15.000 kuna, ovisno o ukupnoj vrijednosti i ocjeni - a podijeljeni su prema kategorijama. Ukupno je financirano 20 projekata u kategoriji "Projekti usmjereni na razvoj i pružanje sadržaja vezanih uz organizaciju slobodnog vremena studenata Sveučilišta", 17 projekata u kategoriji "Projekti usmjereni na poticanje i promicanje kulturno-umjetničkih događanja u organizaciji studenata", 24 projekta u kategoriji "Projekti međunarodne i međuinstitucionalne suradnje", 19 u kategoriji "Projekti od općeg društvenog interesa", četiri projekta u kategoriji "Projekti usmjereni na poticanje i promicanje izvrsnosti u stručnom, znanstvenom i umjetničkom djelovanju" te sedam projekata u kategoriji "Projekti usmjereni na informiranje, izdavačku djelatnost i studentske medije".

Ove su godine prvi put studenti na natječaj prijavljivali i znanstvene projekte i istraživanja te projekte popularizacije znanosti, čime se očituje vidljivo povećanje kvalitete studentskih izvannastavnih aktivnosti. J.P.
Možda ste propustili...

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

REGIONALNI ZNANSTVENI CENTAR PANONSKE HRVATSKE

Otkriveni talenti - lokomotiva razvoja

Najčitanije iz rubrike