Mozaik
OVAJ PUT U TVORNICI KULTURE

Sjajni Brit Floyd ponovno u Zagrebu 11. studenoga
Objavljeno 10. listopada, 2019.
Brit Floyd, najveći svjetski Pink Floyd tribute band, ponovno dolazi u Zagreb. Osim što se vraćaju s najvećom produkcijom do sada, ovogodišnji nastup bit će poseban i po obilježavanju četrdesete godišnjice "The Walla". "The Wall" je jedanaesti album Pink Floyda, izdan 30. studenoga 1979. godine. Konceptualni je to album i rock-opera, u čijem je centru Pink, rock-zvijezda koja se s vremenom izolira od društva. Tri godine kasnije snimljena je i filmska adaptacija "Pink Floyd - The Wall".

Osim stvari s "The Walla", hrvatska će publika 11. studenoga u Tvornici moći poslušati i hitove s drugih klasika Pink Floyda, kao što su "Wish You Were Here", "Animals", "The Wall" i "Dark Side of the Moon", jedan od najprodavanijih albuma u povijesti glazbe. Uz to što će Brit Floyd prirediti besprijekorne izvedbe hitova Pink Floyda, posjetitelje će oduševiti i s light showom, popratnim efektima i velikim okruglim ekranom kakav je Pink Floyd imao na posljednjoj turneji "Division Bell", 1994. Na kakvoj su razini, govori činjenica da produkcija vrijedi milijun dolara.

Brit Floyd je tribute bend iz Liverpoola koji djeluje od 2011., u bendu je 19 članova. Broj ulaznica je ograničen, a možete ih kupiti putem sustava Entrio. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike