Mozaik
SLAVONCI NA HR TOP 40

Mia i Marko i dalje na prvom mjestu, a drugi je Igor Delač
Objavljeno 10. listopada, 2019.
Najviši ulaz zabilježila je mlada pjevačica Stefany sa svojom pjesmom “Hoćeš li”

Novu listu HR Top 40 obogatila su tri nova ulaza. Najviši među njima ostvarila je mlada Stefany s pjesmom "Hoćeš li", u izdanju Croatia Recordsa. Zanimljiv vokal glazbenice koju je javnost prvi put upoznala u televizijskoj emisiji The Voice, i njezina specifična interpretacija iznjedrili su modernu urbanu baladu koja je zainteresirala brojne radijske urednike. Urbani zvuk kojim mlada glazbenica nastavlja niz započet singlom "Najbolji", postao je njezin prepoznatljivi glazbeni potpis. U novome singlu "Hoćeš li", glazbu potpisuje Ines Prajo, tekst Arijana Kunštek, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić.

- Ulazak na HR Top 40 za mene je još samo jedna potvrda da stvaram glazbu kakvu ljudi zaista žele čuti, dokaz da sam na pravom putu, ali i ohrabrenje za daljnji stvaralački rad. Jako me veseli ovako visok plasman i nadam se da će biti još mnogo singlova koji bi se mogli naći na ovoj listi! Imam odličan tim autora iza sebe: Ines Prajo, Arijanu Kunštek i Ivana Popeskića, kao i tim Hamar Mediju koja stoji uz mene i prati me na tom putu - izjavila je Stefany.

Prvo mjesto na listi pripalo je dvojcu čija je vokalna kombinacija bio pun pogodak. Oni su Mia i Marko Tolja, koji su već u nekoliko navrata zasluženo zauzeli broj 1 liste HR Top 40 s pjesmom "Sva blaga ovog svijeta", u izdanju Croatia Recordsa. Slijede ih na drugome mjestu Igor Delač i njegov singl "U krvi si", dok se na broju 3 smjestila Vanna s pjesmom "Kad smo se voljeli". Novi ulaz bilježe i Vlado Kalember i Srebrna krila s pjesmom "Je li ti žao zbog nas", koju izdaje Dancing Bear, a na listu prvi put s pjesmom "Sve grijehe piši na mene" u izdanju Hit Recordsa ulazi Boris Rogoznica. Na regionalnim listama, u svim dijelovima Hrvatske najemitiraniji su Mia i Marko Tolja s pjesmom "Sva blaga ovog svijeta". Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.Kvorka
Marko Kutlić ima dvije pjesme u top pet na nacionalnoj top listi
Novi tjedan donosi novo dvostruko zadovoljsto za Marka Kutlića. Njegov aktualnih hit “Sreća” kojim najavljuje svoj prvi album, te pjesma “Samo ljubav” za koju je dobio nagradu Cesarica, nalaze se u prvih pet skladbi nacionalne top liste HR Top 40. Četvrto i peto mjesto, aktualne top liste, na kojoj je nedavno bio sa čak tri pjesme, rezultat je kojim se i mnogo starije kolege, rijetko mogu pohvaliti. Sve navedeno, novi je veliki zamah glazbeniku, koji je definitivno potvrdio svoj status, najtraženijeg mladog glazbenika i jednog od predvodnika nove scene. Dosadašnje dvije godine karijere, Marko će okruniti prvim albumom “U kapi tvoje ljubavi” te samostalnim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture 23. studenoga. Prije svega, veliko hvala publici. Ovo je njihov rezultat, a mojoj ekipi i meni nagrada za sve dosada napravljeno. Još jednom se pokazalo da slušatelji itekako prepoznaju pravu pjesmu i istinsku ljubav prema glazbi - poručio je Marko.
Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike