Novosti
GLAS OSNOVAO PODRUŽNICU U OSIJEKU

Podrška ide Milanoviću
Objavljeno 6. listopada, 2019.
Građansko-liberalni savez (GLAS) na predstojećim predsjedničkim izborima podržat će kandidata SDP-a i bivšeg premijera Zorana Milanovića, najavila je u nedjelju u Osijeku predsjednica stranke Anka Mrak Taritaš dodajući kako su sigurni da će on kao predsjednički kandidat, a poslije i kao predsjednik RH, ponuditi Hrvatskoj povratak njezinih demokratskih vrijednosti.

- Građani imaju pravo na političku različitost i raznolikost. HDZ si je uzeo pravo da dominira ne samo politikom nego i kadroviranjem u Hrvatskoj i izvan Hrvatske - kazala je Mrak Taritaš.

Predsjednica Nacionalnog vijeća GLAS-a Nada Turina-Đurić napomenula je da u ponudi predsjedničkih kandidata prevladava određena opcija, i da prevaga ne ide u dobrom smjeru jer se ne stvara kvalitetna ravnoteža.

- Milanović će s našom podrškom stvoriti tu prevagu prema lijevom centru odnosno građansko-liberalnom centru - rekla je Turina-Đurić držeći to važnom podrškom i zbog činjenice da je Anka Mrak Taritaš najpopularnija političarka među SDP-ovim članovima.

Stranka je tijekom vikenda u Osijeku održala i Nacionalno vijeće stranke te prvi put osnovala i gradsku organizaciju koja je ujedno i najistočnija organizacija stranke. Za prvu predsjednicu izabrana je Enisa Kifer. T.Prusina
Možda ste propustili...

SPAŠAVANJE GOTOVO IZGUBLJENE VRSTE

U slavonska lovišta vratiti "kraljicu polja"

ANALIZA HGK-A O KRETANJU PLAĆE U 2017. GODINI

U Osječkoj županiji plaće rasle u svim djelatnostima

POD SLOGANOM “VUKOVAR – MJESTO POSEBNOG PIJETETA’’

Program Dana sjećanja na žrtvu Vukovara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MOGLO BI SE DOĆI DO ISTINE O SUDBINI VEĆEG BROJA NESTALIH?

U Negoslavcima pronađeni posmrtni ostaci i treće osobe iz Domovinskog rata

2

SPAŠAVANJE GOTOVO IZGUBLJENE VRSTE

U slavonska lovišta vratiti "kraljicu polja"

3

OSNIVAČ PRIVATNE GIMNAZIJE O SUSTAVU VREDNOVANJA

Šakić: Učitelji svoju početnu plaću mogu brzo udvostručiti, i to radom i napredovanjem