Ekonomija
NAJEDITE SE, SNIMITE SELFIE I ZGRABITE NAGRADU!

Pridružite se prvom Gastro Crawlu u Hrvatskoj, dobro se zabavite i osvojite put u Barcelonu ili Lisabon
Objavljeno 4. listopada, 2019.

U utorak, 8. listopada, METRO obilježava četvrti „Dan mojeg poslovanja“ posvećen malim i srednjim poduzetnicima, a kojem su se pridružili i poduzetnici iz Osječko-baranjske županije te pripremili posebne ponude za građane i građanke kako bi zajedno proslavili svoj dan.
Među brojnim ponudama, na „Dan mojeg poslovanja“ palačinkarnica Mr. Činkos pripremat će palačinke s čokoladom, bananom i preljevom od šumskog voća za samo 15 kuna, dok će pub General von Beckers sve vrste koktela posluživati za samo 20 kuna. Posebna ponuda pivnice Merlon su burger i krumpirići po cijeni od 25 kuna, a za istu će cijenu Osječani moći pojesti veliku porciju ćevapa u Fabrique Osijek. „Danu mojeg poslovanja“ priključila se i osječka Hamburgilla koja će gostima pripremati burgere za samo 20 kuna.
METRO na Dan mojeg poslovanja organizira i prvi hrvatski Gastro Crawl u kojem Osječanke i Osječani mogu sudjelovati tako da 8. listopada iskoriste posebne ponude osječkih ugostitelja te na društvenim mrežama objave selfie uz #gastrocrawl koji prikazuje kako s društvom uživaju u posebnim ponudama. Društvo koje je objavilo najkreativnije selfije METRO će odvesti na putovanje u Lisabon ili Barcelonu. Za više informacija o sudjelovanju posjetite Gastro Crawl Facebook event. METRO je za sve poduzetnike koji se pridruže "Danu mojeg poslovanja“ osigurao i digitalnu platformu za promociju te marketinšku podršku kako bi građanima zajedno približili ulogu i važnost malih i srednjih poduzetnika u društvu, kao i raznolikost ponude i usluga koje pružaju. Prošle godine u „Danu mojeg poslovanja“ sudjelovalo je 350 tisuća  poduzetnika iz 25 zemalja, među kojima više od 3 tisuće  malih i srednjih poduzetnika iz Hrvatske. PR

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana