Novosti
RASPRAVA MEĐU INVALIDIMA DOMOVINSKOG RATA

Đakiću jednoglasna potpora Hvidre
Objavljeno 3. listopada, 2019.
Predsjednik Hvidre Josip Đakić u četvrtak je dobio jednoglasnu potporu Glavnog odbora za daljnje vođenje te udruge, izvijestio je predsjednik Glavnog odbora Josip Periša nakon dvoipolsatnog sastanka svih tijela te udruge na kojem se očekivalo da će biti i zahtjeva za Đakićevom ostavkom.
Na pitanje je li očekivao takav razvoj situacije, Đakić je ponovio kako bi uvijek dobre rezultate trebala donositi demokratska rasprava, kao i kritika. "Bio sam spreman na sve što moji kolege s kojima sam proveo 15 godina donesu kao odluke. Razuman sam prema njima i znam kakav su oni temperament, jer sam i sam često takav. Jedan drugoga moramo razumjeti i poštovati”, poručio je. Smatra kako njihovo zajedništvo prema invalidima Domovinskog rata mora uroditi plodom kako bi bili opskrbljeni svim što im je potrebno. Đakić je rekao i da podupiru sve suborce iz drugih udruga kako bi zajedno iznjedrili najbolje odluke u budućnosti vezane uz Republiku Hrvatsku. H
TRAŽE SASTANAK S PREMIJEROM
Đakić je rekao i da Hvidra traži sastanak s premijerom Andrejom Plenkovićem, predsjednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem i glavnim državnim odvjetnikom Draženom Jelenićem u vezi s predsjednikom SDSS-a Miloradom Pupovcem, zbog čijih je izjava i nastao glavni spor te zbog nedovoljno brzog rješavanja ratnih zločina. Smatra da i ti državni dužnosnici razumiju kako je potrebno razgovarati o tim pitanjima, jer su teme ozbiljne i u interesu RH.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAŠTO VLADA NE SMIJE POPUSTITI JAVNOM SEKTORU

Plaće mogu rasti ako se sustav riješi - neproduktivnih dijelova

2

ŠTRAJKALO OKO 90 POSTO PROSVJETARA U OSJEČKOJ ŽUPANIJI

Baranjski učitelji poruku
Vladi poslali u bećarcu

3

MARGINALIJE UZ DODJELU NOBELA PETERU HANDKEU

Skandalom protiv skandala ili "time to speak up again"?