Tehno
MOJ ZABA START

Glasanje za nagradu publike
Objavljeno 4. listopada, 2019.
Koji su najbolji poduzetnički, društveni, kulturni i znanstveni projekti u Hrvatskoj? Glasujte za najinovativnije projekte programa Moj Zaba Start.


Trideset projekata koji su izborili ovogodišnji finale natječaja Moj Zaba Start dobilo je priliku boriti se za naklonost javnosti te osvojiti nagradu od 30.000 kuna. Za nagradu publike bori se po deset najinovativnijih i najkreativnijih finalista iz tri različita natječaja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo.


Glasovanje je počelo 1. listopada u podne te traje do 14. listopada, a glasovati se može na stranici www.mojzabastart.hr. Svaki glasač može glasovati za jedan projekt u svakoj kategoriji natječaja, ukupno tri puta. Pri tome se svaki glasač treba identificirati e-adresom kako bi se osigurala regularnost glasovanja.


Odabrani finalisti sudjeluju i u konkurenciji za nagrade stručne komisije u iznosu od 120.000, 100.000 i 80.000 kuna u svakoj kategoriji.


Zaba će u sklopu programa Moj Zaba Start 2019. tako dodijeliti ukupno 12 nagrada u tri kategorije, u ukupnom iznosu od gotovo milijun kuna.


Prijave za program Moj Zaba Start otvorene su u svibnju, prijavljeno je više od 400 projekata, a svim finalistima Zaba omogućuje edukaciju i promociju. Najbolje projekte prema ocjeni javnosti proglasit će 29. listopada u hotelu Esplanade u Zagrebu. M.R.