TvObzor
AXN ADRIA: DRUGA SEZONA SERIJE "MORNARIČKI SPECIJALCI"

Ratna drama koja prati živote članova elitne postrojbe
Objavljeno 4. listopada, 2019.
Nove epizode možemo pratiti na AXN Adriji u tjednom terminu, srijedom od 21 sat

Uzbudljiva američka ratna serija “Mornarički specijalci” regionalnu premijeru svoje druge sezone imala je 2. listopada na AXN Adriji. “Mornarički specijalci” ratna je drama koja prati profesionalne i privatne živote članova elitne postrojbe koji treniraju, planiraju i realiziraju najopasnije misije s visokim ulozima koje država stavlja pred njih. Vođa Jason Hayes, kojeg kolege iznimno poštuju, izuzetno je intenzivna osoba čiji kućni život itekako pati zbog njegove ratničke osobnosti. Uz njega u timu su ljudi od najvećeg povjerenja: Ray Perry, Sonny Quinn i Clay Spenser – sva trojica iznimni i požrtvovni vojnici koji se bore s nekim svojim unutrašnjim demonima.

Iza njih kao podrška rade zapovjednik Eric Blackburn, CIA-ina analistkinja Mandy Ellis, i Lisa Davis koja je zadužena za logistiku i neslužbena “velika mama” cijelog tima koja je zadužena, između ostaloga, i da ih opremi s najmodernijim oružjima. Svi oni zajedno žive za opasne misije razasute diljem svijeta s kojih se možda nikad neće vratiti i koje itekako ostavljaju traga na njihovim obiteljima. Ipak, patriotizam i neustrašivost ovog specijalnog tima neumorno ih gura dalje.

Glavne role povjerene su sjajnoj i već uvelike poznatoj četvorci. Hayesa portretira David Boreanaz, ovdašnjim gledateljima poznat i po ulozi u “Kostima” i “Buffy, ubojica vampira”. Raya Perryja igra Neil Brown Jr. (“The Walking Dead”, “Straight Outta Compton”), Sonnya Quinna A.J. Buckley (“CSI: NY”), dok Claya Spensera glumi Max Thieriot. U ostalim ulogama pojavljuju se Jessica Pare (“Mandy Ellis”), Toni Trucks (“Lisa Davis”) i Judd Lormand (“Eric Blackburn”).

Uz premijeru druge sezone ovdašnjim gledateljima posebno će biti zanimljiva i treća koja je, između ostaloga, snimana ovo ljeta na više lokacija u Beogradu, a koja će se na ovim prostorima moći gledati u proljeće 2020.

Ukupno 22 epizode druge sezona “Mornaričkih specijalaca” premijerno možemo pratiti na AXN Adriji od 2. listopada, u tjednom terminu, srijedom od
21 sat.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CATE BLANCHETT

Dvostruka oskarovka koja je u glumi završila slučajno

2

INTERVJU: TIN OSTREŠ /PSIHOMODO POP, T.O./

Puštam stvari da idu svojim tokom, nema forsiranja

3

NAKON VELIKE TRAGEDIJE ZDRAVKO ŠKENDER VRAĆA SE NA SCENU

Glazba me vodi na neka ljepša mjesta