Sport
(NE)OČEKIVANA VIJEST IZ RIJEKE

Bišćan na klupi U-21 vrste, a Gračan na Rujevici?
Objavljeno 22. rujna, 2019.
Utakmica u Puli s Istrom 1961 bila je i oproštajna za trenera Rijeke Igora Bišćana. Uoči sinoćnjeg susreta, u kojem je Rijeka slavila s uvjerljivih 3:0, procurila je informacija kako Bišćan napušta klupu momčadi s Rujevice jer planira preuzeti mjesto izbornika mlade (U-21) hrvatske nogometne reprezentacije.


Navodno se Bišćan na sastanku uoči utakmice oprostio od igrača i kazao im kako odlazi s klupe, a tu odluku nije donio preko noći, pa njegove riječi nisu nikoga u klubu iznenadile. Od smjene Nenada Grčana upravo se Bišćan spominje kao njegov nasljednik na kormilu mladih Vatrenih, a prema pisanju Novog lista moglo bi doći do "rošade" na relaciji Bišćan - Gračan. Igor bi trebao na klupu U-21 vrste, a Gračan bi se nakon osam godina mogao vratiti na klupu "bijelih" s Rujevice.
Među kandidatima za riječku trenersku klupu spominje se i Simon Rožman, 36-godišnji slovenski stručnjak, koji je vodio Domžale i Celje, a kojega je svojevremeno želio dovesti Matjaž Kek za svojega pomoćnika. Iz Slovenije stiže informacija da je Rijekina delegacija prije nekoliko dana odradila rundu pregovora s njime, što sugerira da je do razlaza s Bišćanom došlo već nakon jadranskog derbija s Hajdukom u prošlom kolu.
Ivana Liović
Možda ste propustili...

IZBORNICI USTRAJNI U SVOM ZAHTJEVU

Odluka o broju igrača 22. travnja

TRETMAN, TRENING, PONOVNO TRETMAN…

Mitrović razveselio Srbe

Najčitanije iz rubrike