Sport
OSIJEK II

Dubrava novi izazivač nepobjedivosti Osječana u Gradskom vrtu
Objavljeno 21. rujna, 2019.
Momčad Osijeka II, tijekom tjedna ostvarila je vrijednu pobjedu na gostovanju kod novog drugoligaša Croatije u Zmijavcima, a u nedjelju ih čeka susret s još jednim novakom u drugom razredu hrvatskog nogometa Dubravom Tim kabel. Zagrepčani će biti novi napadač na tvrđavu u Gradskom vrtu u kojoj osječka momčad nije izgubila ni jedan susret otkako je postala drugoligaš. Naravno, u takvim okolnostima svaki novi susret bit će sve veći izazov u nastojanjima da se sačuva ta nepobjedivost.


- Nastojat ćemo zadržati našu nepobjedivost u Gradskom vrtu na drugoligaškim terenima. Možda smo malo iscrpljeni nakon susreta u Zmijavcima, jer smo tamo odigrali zahtjevnu utakmicu na teškom terenu, a i putovanje je bilo naporno. No, nadam se kako se to neće osjetiti na našem nastupu. Protiv Dubrave Tim Kabel igrali smo tijekom pripremnog razdoblja na memorijalu Zvonko Mikolčević u Rušici. Susret je završio bez pobjednika 1:1, a kasnije smo poraženi nakon izvođenja jedanaesteraca. To je samo dokaz kako se radi o dobroj momčadi u kojoj bi izdvojio nekadašnjeg našeg igrača Dragana Juranovića. Ako uspijemo zaustaviti njega, obavili bismo značajan posao na putu prema pobjedi - rekao je Marin Magdić, stoper Osijeka II.


Juranović sigurno predstavlja prijetnju, ali i Osijek II ima svoje napadačke adute. Prije svih to su Dago i mladi Beljo, a na početku ove sezone, bar u domaćim utakmicama, još je pomalo rezerviran Mile Todorov. Ako proradi taj, ili neki drugi napadački "trozubac" koji će složiti trener Igor Tolić teško će Dubrava Tim Kabel izvući povoljan rezultat na osječkom stadionu.


Vjerojatni sastav: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Benić, Soldić, Ilić, Marin, Todorov, Dago, Beljo.
Utakmica se igra u nedjelju na stadionu u Gradskom vrtu s počekom u 16.30 sati. D.Keler

Rezultati by SofaScore
Najčitanije iz rubrike