Sport
KUGLANJE

Dvojac s Drave traži prigodu na splitskom Poljudu
Objavljeno 21. rujna, 2019.
Prije tjedan dana startala je nova kuglačka ligaška sezona, a prvoligaši s Drave imali su otvorenje na domaćim stazama. U 2. kolu na programu su prva gostovanja, nimalo ugodna. Kuglači(ce) s Drave igraju subotnji dvostruki program protiv splitskog dvojca na Poljudu. Kuglači Osijeka nisu imali lagan ždrijeb jer u 1. kolu ugostili su aktualnog prvaka Zaprešić, koji je spretno uzeo bodove na Pampasu. Nakon prvaka sada čeka aktualni viceprvak Mertojak, koji ove sezone želi napraviti i korak više u konačnom poretku. Bit će teška kušnja za goste, ali možda je rani dio sezone pogodan i za iznenađenje? U ostalim utakmicama sastaju se Zaprešić - Željezničar (Č), Bjelovar - Medveščak 1958, Zadar - Velebit i Šubićevac - Grmoščica.

Kuglačice Osijeka ‘97 su na premijeri zaslužile domaći bod protiv Zagreba, a sada ih čeka Split koji je bio domaćin i u prvoj rundi, u kojoj je poražen od Rijeke. Sezonu je porazom na strani otrovrilo i Đakovo, koje prvo domaćisntfvo imaju protiv Admirala. Još igraju: Rijeka - Podravka, Zagreb - Istra i Karlovac - Mlaka.

U Prvoj B ligi Sjever osječki Kandit u slavonskom obračunu čeka Đurđenovac. Slavonac (Bukovlje) je domaćin Lepoglavi, a preostali tercet iz regije Istok gostuje. Parovi su: Elektra (Kž) - Zrinski Pivovara (Osijek), Obrtnik Torbar - Pakrac, Podravka - Fortuna (Đakovo) i Radnik - Novska. N.B.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana