Osijek

Prijave za švicarske stipendije traju do 15. studenoga 2019. godine
Objavljeno 21. rujna, 2019.
Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe Europske unije, u suradnji s Veleposlanstvom Švicarske u RH - objavljuju natječaj za jednogodišnje stipendije u akademskoj godini 2020./2021.

Za hrvatske državljane dodjeljuju se sljedeće kategorije stipendija u konkurenciji s kandidatima iz drugih zemalja EU-a: stipendije za znanstvenoistraživačke boravke u Švicarskoj, za diplomirane (MA) kandidate; stipendije za doktorske studije, za diplomirane (MA) kandidate; stipendije za poslijedoktorske studije, za kandidate koji su stekli akademski stupanj doktora znanosti u razdoblju između 31. prosinca 2016. i 31. srpnja 2020.; stipendije za umjetničke smjerove, za diplomske (master) studije na konzervatorijima i umjetničkim školama u sklopu švicarskih sveučilišta primijenjenih znanosti, za diplomirane (BA) kandidate.

Natječajnu dokumentaciju, koja uključuje prijavne obrasce, kandidati trebaju zatražiti od Veleposlanstva Švicarske, a prijavu s potpunom dokumentacijom ispisati na jednome od jezika: njemačkome, francuskome, talijanskome ili engleskome te poslati u dva primjerka (jedan primjerak s originalnim dokumentima, i jedan s preslikama), do 15. studenoga na adresu Agencija za mobilnost i programe EU - na čijim mrežnim stranicama možete pronaći sve detalje i upute za prijavu na natječaj. J.P.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike