Sport
DINO SKENDER

Ne razmišljam o odlasku
Objavljeno 19. rujna, 2019.

Vezani članci

NK OSIJEK DANAS GOSTUJE KOD LOKOMOTIVE

U Kranjčevićevoj novi početak: Skender optimist, momčad ima golem motiv

Navijači Osijeka bili su bijesni nakon remija i loše igre bijelo-plavih protiv Varaždina (2:2). I nedvosmisleno su tražili odlazak trenera Dine Skendera. Međutim, on, kako tvrdi, nije ni u jednom trenutku pomislio na ostavku.


- Od prvog dana kada sam sjeo na klupu Osijeka živim pod velikim pritiskom. Razumijem navijačko nezadovoljstvo, jer smo protiv Varaždina stvarno igrali slabo, a onda smo još u završnici susreta radili kardinalne pogreške. Međutim, ne smijem si dopustiti pesimizam i defetističko razmišljanje, jer to može imati vrlo loše djelovanje na momčad. Nemam problem s preuzimanjem odgovornosti, jer ako shvatim da sam ja najveći problem NK Osijek, odmah ću se maknuti. Utakmica protiv Varaždina bila je čudna, a takve se u nogometu događaju, i nakon samo jedne takve utakmice nemam pravo podviti rep i razmišljati o odlasku - rekao je trener nogometaša Osijeka.

Inače, pitanje kazni koje je najavio klupski predsjednik Ivan Meštrović, još je uvijek maglovito. Predsjednik se nije očitovao koliko i tko sve snositi posljedice podbačaja protiv Varaždina. Kazne nisu određene, a ne zna se ni hoće li stručni stožer biti uključen u njih. Skender tvrdi kako bi bilo prirodno da svi zajedno snose krivnju, a nije isključeno kako će to biti još jedan slučaj u kojem se predsjednik bijelo-plavih izletio nošen emocijama ili infomacijama koje je dobio od "ljudi s terena", pa se poslije predomislio. Kao i u "slučaju Bočkaj". D.Kl,.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku