TvObzor
CHARLIEJEVI ANĐELI

Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey novom pjesmom najavile film
Objavljeno 20. rujna, 2019.
Film u domaća kina dolazi 14. studenoga, a prvi put u cijeloj povijesti franšize, filmova i televizije, u režiji je žene - glumice i redateljice Elizabeth Banks

Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey udružile su snage i snimile pjesmu "Don‘t Call Me Angel", jednu od naslovnih pjesama nadolazećeg filma Charliejevi anđeli, koju već nakon prvog slušanja mnogi nazivaju pop-hitom sezone. U pjesmi tri pjevačice svojim glasovima, tekstom i izvedbom nepobitno veličaju snagu žene i ženske suradnje te ujedno najavljuju film koji u fokus stavlja upravo tzv. woman power.

Uz pjesmu je odmah objavljen i videospot, u kojemu su pjevačice u ulozi anđela. Film Charliejevi anđeli, koji u domaća kina dolazi 14. studenoga, prvi put u cijeloj povijesti franšize, filmova i televizije, u režiji je žene - glumice i redateljice Elizabeth Banks.

Elizabeth Banks je u povodu lansiranja spomenutog videospota izjavila: "Važno mi je bilo najaviti Charliejeve anđele moćnom himnom koja veliča snagu žena, a iza koje stoje isto tako snažni i veliki glasovi. Ali dobiti tri, prema mnogima, najsnažnija glasa današnjice, to nisam ni sanjala. Ono što su Ariana, Miley i Lana ispunile, nadilazi čak i moja velika očekivanja. Njihova pjesma je snažna, poučna, i potpuno razvaljuje."

"Don‘t Call Me Angel (Charliejevi anđeli)" napisali su Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh i Alma-Sofia Miettinen. Producenti su Max Martin & ILYA za Max Martin Productions.

Nakon Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu u uloge Charliejevih anđela uskače nova glumačka postava: Kirsten Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska. Ovoga studenoga njih tri kao agentice Elena, Sabina i Jane predstavljaju novu generaciju anđela koja spašava svijet i mlati zlikovce, naravno, uz dovoljnu dozu humora i zabave.

Nikola Kučar
SINOPSIS
Pod redateljskom palicom Elizabeth Banks nastala je nova generacija anđela, koje su utjelovile Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska. Djevojke rade za tajanstvenog Charlesa Townsenda i, kao i do sada, pružaju sigurnosne i detektivske usluge svojim klijentima. Ove godine agencija se širi na međunarodnu razinu s iznimno pametnim, neustrašivim i uvježbanim ženama diljem svijeta. Više timova anđela, vođenih višestrukim Bosleyima, preuzima najteže misije diljem svijeta. Kada mladi inženjer pusti glas o opasnoj tehnologiji, anđeli su pozvani u akciju, stavljajući svoj život u opasnost kako bi nas sve zaštitili.
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike