Sport
DRUGA HNL

Osijek II po prvi gostujući trijumf
Objavljeno 18. rujna, 2019.

Nogometni drugoligaši ovoga će tjedna raditi prekovremeno, jer je već danas na rasporedu 5. kolo. Osijek II bit će na gostovanju u Zmijavcima kod novog člana Druge HNL Croatije. Kao i obično mlada osječka momčad na to gostovanje odlazi bez naglašenih rezultatskih imperativa, ali ne i bez pobjedničkih ambicija. Bit će joj to treće ovosezonsko gostovanje, a dosad su na njima imali po jedan remi i poraz. Možda je vrijeme i za prvu pobjedu na strani. Inače, Croatia je u posljednja dva kola doživjela poraze, pa će joj taj susret biti iznimno važan, a s druge strane bit će zanimljivo vidjeti kako će Osječani odgovoriti na očekivanu ofenzivu i agresiju domaćina.

- Želja nam je odigrati što bolju utakmicu, prezentirati svoj stil igre i saznati jesmo li i koliko napredovali na planu igre. Naravno, nije ni rezultat u drugom planu, ali ako budemo pružili kvalitetnu partiju vjerujem kako ni on neće izostati - rekao je Igor Tolić, trener Osijeka II.

Ovaj put Tolić neće moći računati na ozlijeđene Roberta Ćosića i Nikolu Krajinovića, ali bi se u momčad trebao vratiti Luka Marin, što bi trebalo biti ozbiljno pojačanje za momčad, jer je Tolić dosad najčešće bio primoran "krpati" poziciju uz lijevu aut-liniju koja je Marinu prirodna pozicija.

Vjerojatni sastav: Barešić, Magdić, Gačić, Barišić, Todoroski, Soldić, Ilić, Todorov, Marin, Kolega, Dago. D.Kl.

Rezultati by SofaScore

Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

DESCHAMPS IMA ŠIROK IZBOR ZA ZAMJENU

Kingsley Coman ni sam ne vjeruje u oporavak

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

Najčitanije iz rubrike