Sport
ČEPIN OVE SRIJEDE SLOBODAN

Belišćane zbog Kupa čekaju 8. listopada
Objavljeno 17. rujna, 2019.
Do treće sezonske i prve gostujuće pobjede nogometaši Čepina došli su proteklog vikenda u Vukovaru na dojmljiv način porazivši tamošnju Vuteks Slogu (4:1), a tim su se bodovima probili na treće mjesto Treće HNL “istok”.

- U prethodne tri ovojesenske utakmice iskazivali smo kvalitetu koju nismo permanentno držali, tako da je tijekom igre bilo praznog hoda. Sada smo “gazili” svih 90 i nešto minuta, nakon čega Vukovarci nisu imali izgleda, iako nisu statirali, nego su solidno parirali. Očito nedovoljno, ali kako smo u subotu igrali teško bi se odupro i jači sastav od Vuteks Sloge - kazao je trener Čepina Igor Toth, čija momčad danas nema prvenstveni izazov. Susret s Belišćanima je odgođen jer su “crveni” tražili odgodu zbog obveza u Kupu.

- Nije nam dobrodošla ta odgoda, ali izišli smo im ususret, pa će se pokraj Uljare igrati 8. listopada kada, vjerujem, neće biti izmijenjeni odnosi i atmosfera. Posebice u našem taboru, a prije toga imat ćemo ispit u Županji kod Graničara te protiv Vihora. Iskazali smo potencijal za vrh trećeligaškog redoslijeda i nadam se da ćemo ga ponavljati iz utakmice u utakmicu - dodao je trener Čepina, kojemu je fokus na nedjeljno gostovanje u Županji, a za koje će fizioterapeut Franjo Major osposobiti i igrače koji se žale na lakše ozljede. Osim Matiasa Lamze koji je u prešao u Vukovar 1991. D.Lekšan
Možda ste propustili...

BETA DUMANČIĆ, OSJEČKA ODBOJKAŠKA INTERNACIONALKA

Umjesto borbe za bundesligaški naslov radni odmor kod kuće