Mozaik
HBO PREMA KNJIZI “VATRA I KRV”

U pripremi je i drugi prequel “Igre prijestolja”
Objavljeno 18. rujna, 2019.
HBO priprema prequel "Igre prijestolja" o kući Targaryen. Prema pisanju EW-a, serija će se fokusirati na kronike "Dance of the Dragons", odnosno na građanski rat između Rhaenyre i Aegona Targaryena za kontrolu nad sedam kraljevstava. Rat se dogodio otprilike 200 godina prije događaja prikazanih u "Igri prijestolja". Radnja serije povući će se iz "Vatre i krvi", nedavno objavljene knjige Georgea R. R. Martina o povijesti kuće Targaryen. Ryan Condal piše pilot-epizodu, a Martin je na čelu kao izvršni producent. Ova još uvijek neimenovana serija drugi je prequel "Igre prijestolja" koji je naručio HBO. Već je u razvoju prequel serijal postavljen u vrijeme prije 5000 godina, koji je stvorila Jane Goldman, a, među ostalima, glumili su Naomi Watts, Naomi Ackie i Jamie Campbell Bower.

Kad je HBO prvi put počeo izrađivati svoje planove za "Post of Game of Thrones", mreža je angažirala čak pet različitih pisaca kako bi svaki razvio drugi spin-off koji bi "istraživao različita vremenska razdoblja ogromnog i bogatog svemira Georgea RR Martina". U svom prošlogodišnjem blogu Martin je otkrio da su se ta dva projekta "lijepo razvijala" pokraj Goldmanove serije.

Vjerojatno je "Vatra i krv" jedna od tih serija; nema riječi o tome što bi drugi projekt mogao uključivati ​​ili je još u razvoju. Voditelj HBO-a Casey Bloys rekao je da nema garancije da će razni GOT-ovi izdanci uspjeti doći do ostvarenja. T.K.
Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike