Mozaik
VEČER MODE I LJEPOTE 2019.

Modni spektakl u okviru 54. Vinkovačkih jeseni
Objavljeno 18. rujna, 2019.
Mali manekeni ponovo su bili posebno uspješni i izmamili su veliki pljesak publike

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

 

Udruženje manekena "Loreena" Vinkovci, u okviru 54. Vinkovačkih jeseni, napravilo je veliki modni spektakl za sve ljubitelje mode, a moglo se vidjeti mnogo toga u okviru tradicionalne modne revije "Večer mode i ljepote", u kolekciji jesen-zima 2019./2020.

Veliki broj posjetitelja modne revije mogao je vidjeti odjeću za hladnije dane i svečane prigode, a našle su se tu kreacije vinkovačkih butika, modne kreatorice te Srednje strukovne škole - šarolike kolekcije u kojoj je svatko mogao pronaći nešto za sebe. Na ovogodišnjoj reviji predstavljena je odjeća za odrasle, u sklopu koje su se mogle vidjeti vjenčanice Nikolina, Amadeus Jeans, Mustang, Kik Textilien und Non-Food d.o.o., Benetton, dizajnerica Piroška Kelemen "Pia", Duga, s.Oliver. Na kraju je predstavljena kolekcija Srednje strukovne škole, Laure Hujbert i Nikoline Leovac, s temom "Kako je Potjeh tražio istinu", spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić. One su na državnom natjecanju u Zagrebu WorldSkills Croatia osvojile srebrnu medalju, odnosno drugo mjesto u kategoriji krojač. Na istom natjecanju učenice Vanesa Ležajić i Kristina Živković s temom "Regoč" Ivane Brlić-Mažuranić osvojile su treće mjesto u kategoriji modni tehničar. Dječji program predstavili su Benetton Kids i Kik Textilien und Non-Food d.o.o.

Reviju su nosile djevojke i djevojčice iz Udruženja manekena "Loreena", 16 djevojaka i 28 djevojčica, te dva hrabra dječaka, koji su napravili pravi mali spektakl i oduševile publiku. Ove godine reviju su nosile Paula Čaić, prva pratilja Miss Supranational Hrvatske 2019. i aktualna Miss Supranational Slavonije i Baranje 2019., Ivona Gradečak, Miss Vukovarsko-srijemske županije 2019. i druga pratilja World Top Model Croatia, Vanja Beronja, prva pratilja Miss Vukovarsko-srijemske županije 2019., Tena Šaravanja, druga pratilja Miss Vukovarsko-srijemske županije 2018., i Patricia Hanžek, prva pratilja Požeško-slavonske županije 2019. Djevojke je za reviju pripremila Slađana Jurković, a male modele pripremala je Ines Kopilaš.

Mali manekeni ponovo su bili posebno uspješni i izmamili su veliki pljesak. Ove su godine nastupili i posve mali manekeni, stari dvije godine, koji su svojim nastupom oduševili posjetitelje i jednostavno nisu željeli s pozornice.

- Posebno nas veseli što je sve veći interes djece za dolazak u naše Udruženje manekena "Loreena" Vinkovci i svakodnevno imamo sve više upita za naše modne revije izvan Vinkovaca. Osim toga, mnogo je naših djevojaka prepoznato kao dobri modeli. Danas su članovi mnogih velikih agencija u Zagrebu i Puli te nose revije u velikim svjetskim metropolama. Mnogo je djece prošlo kroz naše Udruženje manekena "Loreena" Vinkovci i svako novo dijete brzo sklopi prijateljstvo, što nam je posebno drago jer je svrha da se djeca druže i da su što više zajedno, negoli na mobitelima.

Na ovoj reviji želimo zahvaliti Biljani Pavlović, koja je uz nas svih 16 godina kao voditeljica revije, te zahvala ide i Ines Kopilaš i Slađani Jurković, koje su uvježbale djecu i djevojke, jer bez njihova rada ne bismo imali odličnu modnu reviju, prema ocjeni svih posjetitelja - rekao je Mario Kokaj, voditelj Udruženja manekena "Loreena" Vinkovci.

Paleta boja za jesen i zimu na održanoj modnoj reviji u Vinkovcima oduševila je sve posjetitelje u okviru 54. Vinkovačkih jeseni, a novi modni događaj zakazan je za kraj lipnja 2020., na modnoj reviji "Vinkovci Fashion Night" u pješačkoj zoni Grada Vinkovaca na crvenome tepihu.

Udruženje manekena "Loreena" Vinkovci zahvaljuje Gradu Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji na velikoj pomoći pri organizaciji revije jer bez njih se ona ne bi mogla održati.

Tanja Kvorka
Djevojke je za reviju pripremila Slađana Jurković, a male modele pripremala je Ines Kopilaš
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa