Sport
POŽEŠTINA SE OPRAŠTA OD IVICE ZEBE

Pogodci i pobjede za poginulog nogometaša
Objavljeno 16. rujna, 2019.
Nogometaš Ivica Zeba izgubio je život u stravičnoj prometnoj nesreći u Vidovcima, u blizini Požege, kada je vozeći bicikl u društvu supruge na njega iz suprotnog smjera naletio Audi. Unatoč pokušajima liječnika da ga reanimiraju, Zebi nije bilo spasa. Njegova smrt šokirala je požešku nogometnu obitelj, brojni kolege i klubovi izrazili su sućut obitelji u povodu tragičnog gubitka. Ivica je rođen 2. ožujka 1992. godine, obitelj je tijekom rata napustila Bosansku Posavinu i nastanila se u Gradcu, gdje je i zaigrao nogomet u tamošnjem klubu Slaven. Nakon toga je otišao u pleterničku Slaviju, igrao je i u BSK-u iz Buka, a ovog ljeta je postao članom NK Požega, za koji je odigrao posljednje minute prije osam dana u Slavonskog Brodu.

Tijekom subote i njedjelje u Požeštini je odigrano niz nogometnih utakmica, a mnogi su svoje pogotke i pobjede posvetili upravo stradalom Zebi.

Nažalost u samo nekoliko godina ovo je druga pogibija igrača NK Slaven, Ivica je bio njihovo dijete, iako je od ovoga ljeta nosio dres Požege. Nakon Tomislava Šedevija sada je eto na vječni počinak otišao i Ivica Zeba.

Ivana Liović
Možda ste propustili...

ZAGREPČANIMA NASLOV NA MEMORIJALU VUKOVARSKIH BRANITELJA

Ugledno nogometno društvo i mlade nade na istoku države

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini