Sport
ZAVRŠNICA 10. IZDANJA TENISKE PIRAMIDA LIGE

Na Jezeru borba za
naslove pobjednika
Objavljeno 13. rujna, 2019.
Još jedno, 10. po redu izdanje teniske Piramida lige za rekreativce došlo je do svog kraja. U subotu na terenima osječkog ŠRC-a Jezero, na Bosutskom, igraju se finalni mečevi u tri kategorije nakon kojih će se znati novi pobjednici popularne Piramide koja je i ove sezone okupila veliki broj rekreativaca.


Program na Jezeru počinje u 15.30, a prvo je na rasporedu finale parova. Nakon toga (17 sati) igra se završni susret u kategoriji "+45" u kojemu se sastaju stari znanci i provjereni osječki teniski rekreativci Marijan Garac i Zvonko Beissmann. Obojica su odlično krstarila ligaškim dijelom Piramide, pa će sad u međusobnom susretu odlučiti kome ide pobjednički naslov. Inače, ovo nije njihovo prvo međusobno finale, prije dvije godine također su došli do završnice, a tada je pobjednik postao Beissmann nakon predaje Garca, koji je i lani igrao finale, ali mu je suparnik bio Željko Vrgoč.


I za kraj je ostavljena ona najzanimljivija završnica, za tenisače do 45 godina. Organizatori su planirali da se to finale igra od 19 sati, a u njemu će do naslova pokušati doći Dino Hardi i Jure Duvnjak.
Tako se danas na ŠRC-u Jezero spušta zavjesa na još jedno zanimljivo izdanje teniske Piramida lige za rekreativce, koje na Bosutskom okuplja ne samo igrače iz Osijeka nego i cijele Slavonije i Baranje. I. Li.
Možda ste propustili...