Crna kronika
ZLOČIN U KARANCU

Problematični sin nožem ranio majku
Objavljeno 14. rujna, 2019.
KARANAC - Žena u pedesetim godinama s teškim je ozljedama hospitalizirana u Kliničkom bolničkom centru Osijek nakon što ju je u Karancu nožem ozlijedio sin. Zločin se, neslužbeno doznajemo, zbio u petak ujutro u obiteljskoj kući u Kolodvorskoj ulici, na kućnom broju 100. Teško ozlijeđena žena vozilom je Hitne pomoći prevezena u KBC Osijek, a djelatnici Policijske postaje Beli Manastir počeli su očevid, koji je trajao do večernjih sati u petak.

Kako neslužbeno doznajemo, sin je nakon zločina pobjegao iz kuće, ali ga je policija brzo pronašla i uhitila. Zbog trajanja očevida i kriminalističke istrage nije bilo detalja o zločinu koji je šokirao stanovnike poznatog baranjskog sela. Da se zbilo neko zlo, potvrđivala su samo policijska vozila ispred kuće u Kolodvorskoj 100, kao i razvučena policijska traka koja je sprječavala ulazak u dvorište.

Kako doznajemo od Karančana, susjedi su čuli viku u jutarnjim satima, a ubrzo su pred kuću stigle policija i Hitna pomoć. Čuli su da je sin napao majku i ozlijedio ju, no nisu znali u kakvom je žena stanju. Kažu kako je riječ o mladiću koji je policiji otprije poznat upravo po obiteljskom nasilju, a neko je vrijeme zbog toga proveo i u zatvoru. "Znao se posvađati i sa suprugom, a mislim kako veći dio problema stvara alkohol. Kada ne pije, on je normalna i komunikativna osoba, no kada alkohol progovara iz njega, često postaje agresivan", kaže nam jedan od susjeda s kojima smo razgovarali.

Policijska uprava osječko-baranjska potvrdila je napad u Karancu, a širu informaciju dat će nakon što budu poznati rezultati policijskog očevida. I.Getto
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

2

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

3

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana