Sport
NK VIHOR

Bedem na “Koreji” uvijek izaziva oprez
Objavljeno 13. rujna, 2019.
Nogometaši Vihora vratili su se s tri boda iz Pleternice gdje su u 3. kolu Treće HNL “istok” pobijedili Slaviju sa 2:0. Nakon dva remija (Zrinski, Marsonija), Vihor je tako dočekao i prvu prvenstvenu pobjedu.

- U Pleternici smo probali neke nove kombinacije, zarotirali pozicije, dobili su šanse i neki igrači na pozicijama na kojima nisu igrali. I nije bilo loše, tu mislim na drugo poluvrijeme kada smo prelomili susret. Isto tako, moram čestitati našem vrataru Banoviću koji je u tri navrata zaustavio stopostotne prilike, jednostavno, nogometaši Slavije su se trudili, ali on je zaključao svoja vrata - kaže trener/igrač Vihora Marko Dinjar koji je u drugom dijelu susreta u Pleternici povukao neke izmjene, i to mu se isplatilo.

- Da, u drugom poluvremenu napravili smo tri izmjene, ušli su Stranatić, Radinković i ja, a to je donijelo preokret. Dominirali smo terenom, Stranatić je imao dvije krasne asistencije i Marin Pavlović je to okrunio pogodcima. Do kraja susreta mogli smo i više zabiti. Slavija je bila bolja prvo poluvrijeme, mi drugo, s tim što smo mi svoje prilike iskoristili i zabili pogotke.

U subotu Vihoru dolazi Bedem, a sredinom tjedna Jelisavčani su odradili i kup-susret NS Našice u kojemu su bili vrlo raspoloženi i svladali Đurđenovac sa 6:0.

- U Kupu protiv Đurđenovca stavio sam igrače koji su do sada manje igrali, a raduje me i što su neki igrači nakon dugih pauza zbog ozljede odradili veći dio susreta. Razlika u kvaliteti bila je velika, tako da nije bilo većih problema.

No sad dolazi prvenstveni susret i dobri Bedem.

- Prošle sezone uzeli su nam bod na Koreji, respektiramo ih i poštujemo jer znamo da su svakome u Trećoj HNL “istok” sposobni pomrsiti račun. Imaju kvalitetu i puno dobrih stvari u momčadi na koje ćemo morati pripaziti. Igramo na svom travnjaku, pred domaćom publikom, i ja se iskreno nadam pozitivnom rezultatu - zaključio je Dinjar. S.S.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku