Sport
NK NAŠK

Postavit ćemo se hrabro i kod favorita u Požegi
Objavljeno 13. rujna, 2019.
Nogometaši NAŠK-a sa strepnjom su čekali prošlotjednu prvu domaću utakmicu, protiv Oriolika, jer su uvodne dvije etape u Trećoj HNL "Istok" odradili na gostovanju i vratili se kući samo s bodom. U Našicama je gostovao Oriolik i NAŠK je odigrao vrlo dobru utakmicu te zasluženo slavio sa 3:0. Gosti iz Oriovca u drugom su dijelu imali prividan posjed lopte, nisu dopustili domaćinu ni jednu priliku za pogodak, ali Našičane to nije previše ražalostilo, jer na kraju su uvjerljivo slavili. Nakon podignutog samopouzdanja protiv Oriolika pred NAŠK-om je gostovanje u Požegi kod Slavonije, koja je u ukupnom poretku Treće HNL "Istok" odmah iza lidera Kutjeva.

- Gledao sam Oriolik protiv Čepina i to nam je puno pomoglo. Zakočili smo njihove najbolje igrače (Stubičan, Jurić), a moja momčad je odradila doista sve što sam od nje tražio - kazao je trener/igrač Mario Barišić te se okrenuo suboti i susretu sa Slavonijom.

- Igrali su prošlo kolo u Đakovu neriješeno, a navodno su bili puno bolji od domaćina. Ne predajemo se, kao što to nismo ni u Đakovu i Jurjevcu. Dobro se radi na treninzima i ja sam zadovoljan, u Požegu idemo pokušati napraviti iznenađenje. Cilj je ponoviti prethodne igre i ostati neporažen - dodao je Barišić. S. S.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku