Regija
OVE GODINE UZ ČLANSTVO - VREĆA ZA PAPUČE I BOCA ZA VODU

Besplatna članarina za prvašiće
Objavljeno 12. rujna, 2019.
NAŠICE

Već treću godinu našička knjižnica i Grad Našice daruju besplatan upis u knjižnicu svim prvašićima, za njih 190. Ove godine u tome ih je podržalo i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske te Osječko-baranjska županija, pa uz besplatno članstvo prvašići s područja grada Našica dobit će vrećice za papuče i sitnice iznenađenja. Prema planiranom paketići će do kraja tjedna biti u školama, pa prvašiće iz knjižnice pozivaju da s dobivenim pristupnicama dođu i istraže knjižnicu.


- Dragim školarcima, posebno đacima prvacima, želimo uspješan početak nove školske godine. Hvala Gradu Našicama, Osječko-baranjskoj županiji i Ministarstvu kulture Republike Hrvatske - poručila je ravnateljica Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice Silvija Šokić. Uz ovu novinu, knjižnica je nedavno izradila i novi logo, a sličan logo akcije besplatnog upisa u knjižnicu učenika prvih razreda pod nazivom "Prvašići, kapa dolje, čitajte s puno volje" izradio je kolega Đuro Rajh.
Osim toga, od početka rujna Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice radi prema redovitom radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 7 do 19 sati i subotom od 8 do 13 sati. I.Ć.
Možda ste propustili...

U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

Nova kreativna radionica za djecu

SUFINANCIRALO MINISTARSTVO SPORTA

Otvoren je višenamjenski teren NK-a Suhopolje

Najčitanije iz rubrike