Osijek
REALIZACIJA PROJEKTA U OPĆINI ČEPIN

Uskoro nove biciklističke staze
Objavljeno 13. rujna, 2019.
Nakon što je nedavno zamjenik čepinskog općinskog načelnika Ivan Žeravica potpisao ugovor o dodjeli nepovratnih sredstava za gradnju biciklističkih staza u Čepinu počinje realizacija tog projekta. S Općinom Čepin ugovor su potpisali Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU) i Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), a ukupna vrijednost projekta je, kako navode u Općini, nešto više od devet milijuna kuna, od čega su nepovratna sredstva približno 6.300.000 kuna.

Ovaj ugovor bio je potreban kako bi se prešlo na drugi korak realizacije projekta, a za koji je u vijećnici Općine Čepin načelnik Dražen Tonkovac u ime Općine Čepin upravo potpisao s izvođačem radova Vuka d.d. Ugovor o izvođenju radova biciklističke staze – grupa 2 – gradnja biciklističke staze u Ulici kralja Tomislava u Čepinu čija je ukupna vrijednost gotovo 3,5 milijuna kuna, te Ugovor o izvođenju radova biciklističke staze – grupa 2 – gradnja biciklističke staze u Ulici kralja Zvonimira u Čepinu, čija je ukupna vrijednost nešto više od tri milijuna kuna. Rok za izvođenje radova na biciklističkim stazama je šest mjeseci.

U Općini kažu da mole stanovnike neparne strane Ulice kralja Tomislava i neparne strane Ulice kralja Zvonimira koji se još nisu priključili na kanalizaciju da to učine u što kraćem roku kako bi izbjegli nepotrebne troškove tuneliranja ispod biciklističke staze pri priključivanju na kanalizaciju.
D. Pejić
Možda ste propustili...

HDZ OTKRIO RAZLOG KAŠNJENJA GRADNJE IT PARKA

Grad je zaboravio obavijestiti HEP da izmjesti vodove

OGRANAK INDUSTRIJSKA ČETVRT GISKO-a

Tečaj pletenja na Vinkovačkoj 66d

DANI OTVORENIH VRATA BILJSKOG DJEČJEG VRTIĆA

DV Grlica proslavio 20. rođendan

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana