Mozaik
UZ LARU NA NOVOJ PJESMI PJEVA I HRVOJE PRSKALO

Bang Bang objavili duet “Pismo”
Objavljeno 12. rujna, 2019.
Novom pjesmom "Pismo" grupa Bang Bang je nadmašila sama sebe predstavivši se publici s dva glavna vokala. Hrvoje Prskalo, osim što potpisuje glazbu i tekst, ovoga puta našao se i u ulozi drugog glavnog vokala. Njegova profinjena rašpa dala je ovoj pjesmi jedan poseban element koji se savršeno uklopio u senzualnost Lare Antić, a zbog čega će se publika naježiti na prvo slušanje. S početkom jeseni, Bang Bangovci su zvučnom zapisu dodali i video uradak u režiji Ljube Zdjelarevića.

- Svi koji su poslušali pjesmu ili će to tek učiniti, razumjet će o čemu ona govori. Vjerujem da su takva stanja, emocije, misli i slike mnogima poznati, mnogi su kroz njih prošli. Pjesma je emotivno i interpretativno složena. S druge pak strane, Pismo je imalo dug put; naime, kad god smo povjerovali da bi mušku dionicu mogao pjevati neki renomirani kolega, a ne Hrvoje, ona bi mu se vraćala. Sigurni smo da je tako i moralo biti. Jako sam sretna što tako emotivnu priču mogu otpjevati sa suprugom - izjavila je Lara Antić.

Druga novost je umješni aranžman u kojem su se band, i producent Prskalo, poigrali s elektronskim efektima stapajući ih s nostalgičnom simfonijskom pratnjom i za Bang Bang već znakovitim gitarističkim rifovima. Treće, nikako manje važno, je minimalistički i za ovu prigodu ljubavno nadrealistički vizual Ljube Zdjelarevića, koji savršeno prati emociju i atmosferu pjesme. T.K.
Možda ste propustili...

U NEDJELJU 14. TRAVNJA POČINJE 20. ZAGREBDOX

Pobjednici Sundancea, Berlinalea, SSF-a...

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

Najčitanije iz rubrike