Regija
BISKUP ŠKVORČEVIĆ POSJETIO KORISNICU CARITASA

Stoti rođendan Reze Kalafatić
Objavljeno 12. rujna, 2019.
POŽEGA - Požeški biskup Antun Škvorčević, u pratnji ravnatelja Caritasa Požeške biskupije Ivana Popića i tajnika Ivice Rajkovače, pohodio je Rezu Kalafatić, najstariju Caritasovu korisnicu, prigodom njezina stotog rođendana. Radujući se biskupovu pohodu, starica Reza je kroz suze zahvalila biskupu na pažnji koju joj je iskazao, rekavši kako nikada nije niti pomišljala da će u stotoj godini života doživjeti ovoliko radosti, okružena rodbinom i prijateljima koji su joj tijekom dana došli čestitati rođendan. Među najdraže čestitare, istaknula je baka Reza Kalafatić, pripada biskup, kojemu je ljubeći ruke od srca zahvalila.

Biskup Antun joj je poželio puno duhovne snage i vedrine kojom, unatoč tjelesnim poteškoćama, hrabro nosi teret godina. Uz slavljenicu Rezu prisutni su bili i članovi uže obitelji i rodbine te susjeda koja joj svakodnevno pomaže. B.S.T.
Cvijeće, prigodan poklon, čestitka, novčani dar
Stogodišnja slavljenica, baka Reza Kalafatić naglas je zahvalila Bogu i Caritasu Požeške biskupije, koji joj svakodnevno donosi topli obrok. Požeški biskup Antun Škovrčević uručio joj je cvijeće, prigodan poklon te čestitku i novčani dar. Udijelio joj je blagoslov sa željom da i sljedeći, stotinu prvi rođendan dočeka u životnoj radosti i vedrini.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SANIRANA ŠTETA NA ZGRADI OŠ DRAGUTINA TADIJANOVIĆA

Nevrijeme im prekinulo nastavu

2

STASAO 26. NARAŠTAJ

Prisegnulo 288 ročnika, 30 su žene

3

VELIŠKOVCI

Održan je 9. Memorijal Martin Đurkić