Regija
IZLAGAČI IZ CIJELE ŽUPANIJE

Počinje 13. Miholjački sajam
Objavljeno 12. rujna, 2019.

DONJI MIHOLJAC – U organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra i suoorgnizaciji Grada Donjeg Miholjca, Turističke zajednice, Udruženja obrtnika, komunalnog poduzeća Doroslov i Poduzetničkog inkubatora danas (četvrtak) započinje dvodnevni Miholjački sajam, manifestacija koja se u Donjem Miholjcu trinaestu godinu za redom održava. Organizator je prvog dana pripremio panel raspravu pod nazivom ‘’Donji Miholjac 2027. – grad kakav želimo’’koja će se održati danas u 11 sati u velikoj vijećnici Dvorca Mailatht, a gost predavač je dr.sc. Damir Novotny.

 

Sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma održat će se u petak, 13. rujna, a započinje u 8 sati na Gradskoj tržnici. Otvorenje je najavljeno u 10 sati, uz nastup mažoretkinja OŠ A. Harambašića, Pjevačkog zbora Crvenog križa Treća dob, Zbora Djeca ljubavi Društva Naša djeca i instrumentalne skupine Orfići OŠ A.Starčevića Viljevo. Kroz cijeli sutrašnji dan, organizirana je gastro ponuda za koju će se pobrinuti Udruga gljivara, Udruga Kupusari i RŠU Udica. Očekuje se kako će na sajmu biti 50 izlagača- poljoprivrednika i obrtnika koji će predstaviti svoje prozivode. Bit će tu i bankari, mali i srednji poduzetnici, zadruge, osiguravateljska društva i drugi. Izlagači nisu samo s područja Donjeg Miholjca nego iz cijele Osječko-baranjske županije.

 

Za posjetitelje je organizirana nagradna igra, dok će se izlagači natjecati za odabir najbolje uređenog štanda na sajmu i novog proizvoda.

Za glazbeni ugođaj na sajmju pobinut će se Tamburaški sastav Čuvari noći. S.F.

Možda ste propustili...

AEROKLUB FENIX NA MOSON MODEL SHOWU

Igoru Ujakoviću zlato i posebna priznanja

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

Najčitanije iz rubrike