Regija
IZLAGAČI IZ CIJELE ŽUPANIJE

Počinje 13. Miholjački sajam
Objavljeno 12. rujna, 2019.

DONJI MIHOLJAC – U organizaciji Miholjačkog poduzetničkog centra i suoorgnizaciji Grada Donjeg Miholjca, Turističke zajednice, Udruženja obrtnika, komunalnog poduzeća Doroslov i Poduzetničkog inkubatora danas (četvrtak) započinje dvodnevni Miholjački sajam, manifestacija koja se u Donjem Miholjcu trinaestu godinu za redom održava. Organizator je prvog dana pripremio panel raspravu pod nazivom ‘’Donji Miholjac 2027. – grad kakav želimo’’koja će se održati danas u 11 sati u velikoj vijećnici Dvorca Mailatht, a gost predavač je dr.sc. Damir Novotny.

 

Sajam poduzetništva, obrtništva, poljoprivrede i turizma održat će se u petak, 13. rujna, a započinje u 8 sati na Gradskoj tržnici. Otvorenje je najavljeno u 10 sati, uz nastup mažoretkinja OŠ A. Harambašića, Pjevačkog zbora Crvenog križa Treća dob, Zbora Djeca ljubavi Društva Naša djeca i instrumentalne skupine Orfići OŠ A.Starčevića Viljevo. Kroz cijeli sutrašnji dan, organizirana je gastro ponuda za koju će se pobrinuti Udruga gljivara, Udruga Kupusari i RŠU Udica. Očekuje se kako će na sajmu biti 50 izlagača- poljoprivrednika i obrtnika koji će predstaviti svoje prozivode. Bit će tu i bankari, mali i srednji poduzetnici, zadruge, osiguravateljska društva i drugi. Izlagači nisu samo s područja Donjeg Miholjca nego iz cijele Osječko-baranjske županije.

 

Za posjetitelje je organizirana nagradna igra, dok će se izlagači natjecati za odabir najbolje uređenog štanda na sajmu i novog proizvoda.

Za glazbeni ugođaj na sajmju pobinut će se Tamburaški sastav Čuvari noći. S.F.

Možda ste propustili...

VEČERAS SVEČANOST OTVORENJA 53. ŠOKAČKOG SIJELA

Za "Šokački cvit" natječe se 11 djevojaka

POTPORE MINISTARSTVA MUZEJIMA, KNJIŽNICAMA, MANIFESTACIJAMA, KUD-OVIMA

Za digitalizaciju županjskog kina odobreno 300.000 kuna

PROJEKT "ZLATNE SEDAMDESETE"

Za društvenu uključenost starijih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZA MLADE OBITELJI

Tko bi želio kuću, dobije 10.000 kuna

2

ROBERT JANKOVICS SABORSKI ZASTUPNIK MAĐARSKE NACIONALNE MANJINE

Najveći je problem preslab “baranjski lobi” u Zagrebu

3

PREMALO PARKIRALIŠTA UCENTRU VUKOVARA

Kapitalni će projekti "progutati" parkinge?