Osijek
TRADICIJA U OŠ MATE LOVRAKA VLADISLAVCI

Tomas darivao prvašićima pribor
Objavljeno 10. rujna, 2019.
Veselo je bilo prvoga dana nastave u Osnovnoj školi Mate Lovraka u Vladislavcima. Vrijeme je to kada se tradicionalno u općinskoj režiji darivaju učenici koji prvi put u životu sjedaju u školske klupe. Načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas kaže kako su i ove godine darivali prvašiće i družili se s njima i roditeljima.

- Prvo školsko zvono učenicima prvog razreda značilo je trenutak kada će dobiti školske potrepštine, dar Općine Vladislavci. Razveselili smo prvašiće i zaželjeli im uspjeh u školovanju te stjecanju novih prijatelja, znanja i iskustava. Dobrodošlicu su nam zaželjeli prvašići s njihovom učiteljicom i ravnateljicom Osnovne škole Mate Lovraka Marijom Poje. Prvim školskim danom počinje važan dio njihovog djetinjstva, jer je znanje i obrazovanje najvažnije za sretnu budućnost. Na putu sretnog i bezbrižnog odrastanja stjecat će nova znanja koja će im, uz njihovu mladost, iskrenost i radoznalost, biti najbolji putokaz u odabiru životnog puta - kaže načelnik Općine Vladislavci Marjan Tomas.

Prvi dan, dodaje vladislavački načelnik, posjetili su i vladislavački dječji vrtić obnovljen novom opremom u kojemu se provodi program predškole.

D. Pejić
Možda ste propustili...

TRGOVAČKA I KOMERCIJALNA ŠKOLA

50 godina mature III. M1 razreda

ŽUPANIJSKI PROJEKT DOSTUPNIJE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE

Potpisan ugovor za nabavu UZV uređaja od 2,2 mil. kuna

ZAR IM NITKO NE MOŽE STATI NA KRAJ?

Maloljetni vandali devastirali novu školu u Briješću

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZAVRŠNI RADOVI NA EU PROJEKTU U TVRĐI VRIJEDNOM ČAK 66 MILIJUNA KUNA

Trg Vatroslava Lisinskog gotov 4 mjeseca ranije

2

ODJEL KBC-A POBOLJŠAVA UVJETE LIJEČENJA

Za obnovu Hematologije
novac dali čak i pacijenti

3

DAN EUROPSKE AMAZONE

Rijekom Dravom od Vodenice pa sve do Sarvaša