Regija
SVJETSKO PRVENSTVO U CASTINGU

Hrvatske seniorke zauzele su sedmo mjesto u Češkoj
Objavljeno 11. rujna, 2019.
DONJI MIHOLJAC

Hrvatski predstavnici ostvarili su odlične rezultate na Svjetskom prvenstvu u castingu za seniore i seniorke u Češkoj. Nastupilo je 16 reprezenacija seniora i osam reprezentacija seniorki. U muškoj ekipnoj konkurenciji hrvatski predstavnici zauzeli su visoko peto mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Goran Ožbolt iz Čabra, koji je osvojio treće mjesto u arembergu i četvrto u skichu, a ukupno 14. mjesto.

U konkurenciji seniorki hrvatske predstavnice osvojile su sedmo mjesto. Od miholjačkih predstavnica na Svjetskom je prvenstvu sudjelovala Mia Sudarić, iz ŠRD-a Šaran Podravski Podgajci. Željko Macanić, tajnik Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac i voditelj Casting lige, izrazio je zadovoljstvo i ponos još jednim predstavljanjem miholjačke natjecateljice.

- Mia je odradila sve mete vrlo dobro. Trenirati je počela ove godine, vrlo je talentirana, ima trinaest godina i pred njom su, ako bude trenirala, odlični rezultati u juniorskoj i seniorskoj kategoriji - istaknuo je Macanić i najavio III. završno kolo Casting lige HŠRS-a, koje će se održati 21. rujna u povodu Dana grada Donjeg Miholjca.

Domaćin tog natjecanja na kojem će svoje znanje i vještine pokazati najbolji castingaši Hrvatske je RŠU Udica iz Donjeg Miholjca. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike