Osijek
ZBOG RADOVA U GUNDULIĆEVOJ I NA KRIŽANJU BANOVE I CRKVENE ULICE

Promjena nekoliko autobusnih linija
Objavljeno 11. rujna, 2019.
U okviru rekonstrukcije vodovodne i kanalizacijske mreže u Gundulićevoj ulici u Osijeku dionicu od Rokove do Kanižlićeve ulice zbog zahtjevnosti je radova potrebno zatvoriti za sav promet te će zbog toga GPP Osijek djelomično preusmjeriti trasu linije 1 (Vijenac Petrove gore (Kanižlićeva) – Jug II – Vijenac Petrove gore), i to tako da se iz smjera Juga II vozi Gundulićevom pa Rokovom i Hebrangovom do okretišta u Kanižlićevoj ulici i dalje ustaljenom trasom linije.

Iz smjera Kanižlićeve ulice ide se preko Hebrangove i Rokove do Gundulićeve i dalje ustaljenom trasom.

S okretišta u Kanižlićevoj ulici prema VPG-u ide se preko Kalničke i Kanižlićeve do Sljemenske i dalje ustaljenom trasom.

Sve druge linije - linija 1 (Vijenac Petrove gore – Jug II – Vijenac Petrove gore), linija 5 (Josipovac - Bijelo Brdo) i linija 10 (Ul. Hr. Republike – Svilajska – Ul. Hr. Republike), prometuju ustaljenom trasom.

U promet se vraćaju dvije autobusne postaje u Gundulićevoj ulici, i to ispred kućnih brojeva 168 i 99. Ostaje i jedna privremena autobusna postaja, u Hebrangovoj ulici ispred kućnog broja 43.

Od srijede, 11. rujna, zbog sanacije kanalizacijskih instalacija na križanju Banove i Crkvene ulice bit će obustavljen promet u Crkvenoj ulici na dionici od Sarajevske do Banove te će zbog toga GPP Osijek djelomično preusmjeriti trasu linije iz smjera Juga II: Crkvena ulica - Ul. Mije Kišpatića – Banova ulica – Crkvena ulica i dalje ustaljenom trasom.

Obavijesti o preusmjeravanju mogu se naći na GPP-ovoj web-stranici (www.gpp-osijek.com) odnosno dobiti na telefonskim brojevima: 228–308, 228-346 i 213-004. D.Ku.
Najčitanije iz rubrike